По повод 55-годишнината на град Мизия, от общината обявяват конкурс

...
По повод 55-годишнината на град Мизия, от общината обявяват конкурс
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за нов билборд на Община Мизия

По мотив 55-годишнината на град Мизия, от общината афишират конкурс за идея и визия на нов билборд, който ще посреща жителите и гостите на входа на града. 
Конкурсът е за основаване на нова визия на билборда, която да символизира общината и нейния туристически капацитет. Целта на състезанието е одобряване на марката на Мизия и повишение на известността на общината на туристическия пазар.
Условията са билбордът да популяризира Мизия по съвременен и изобретателен метод, като знаците на общината и знакови за общината културни и исторически обекти би трябвало да бъдат включени във визията. 
В състезанието могат да вземат участие всички пълнолетни български физически и/или юридически лица.
Кандидатите би трябвало да показват следните документи:
- Заявление за присъединяване в конкурса;
- Кратко показване на създателя или екипа, който е създал проекта;
- Собственоръчно попълнена и подписана декларация (по образец), удостоверяваща единодушие с изискванията на състезанието, авторството на идейния план и увещание, че планът или елементи от него не са употребявани преди този момент по други мотиви.
Декларацията може да откриете 
Всеки участник може да подаде едно предложение за авторски и автентичен план на билборд, като употребява желана от него техника, която да съдържа стилизирана информация за община Мизия и асоциира текстово, графично и цветово туристическите дадености на общината. 
Проектът би трябвало да е съпроводен и от малко текстово изложение – концепция, обръщение в текстови формат и съществени механически характерности.
Проектите, дружно с посочените документи, се показват в запечатан непрогледен плик, върху който се означават предметът на състезанието и името на участника в деловодството на Община Мизия в период до 01.12.2024г., или да бъдат изпратени на адрес гр. Мизия, ПК 3330, ул. „ Георги Димитров “ №25-27, в същия период. 
Победителят в състезанието ще получи специфичната премия на Община Мизия!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР