По повод 50-годишния юбилей на ППМГ „Акад. Иван Ценов" във

...
По повод 50-годишния юбилей на ППМГ „Акад. Иван Ценов" във
Коментари Харесай

Заснеха специален филм по случай 50-годишния юбилей на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ във Враца /видео и снимки/

По мотив 50-годишния празник на ППМГ „ Акад. Иван Ценов " във Враца е сниман и специфичен филм, оповестиха от образователното заведение.
В него вземат участие възпитаници от гимназията, пристигнали високи резултати на национални и интернационалните надпревари в разнообразни посоки, както и някогашни ученици на учебното заведение, които са се осъществили сполучливо в разнообразни области на публичния живот.
Днес елитното учебно заведение означи своя празник с богата стратегия.
Празникът стартира с обред по издигане на знамената в двора на учебното заведение. В своето послание Директорът на гимназията госпожа Татяна Василева напомни: "50 години ППМГ " Акад. Иван Ценов " е пример за високи стандарти в образованието, 50 години високи условия и твърдоглав труд, 50 години непрестанен блян към рационализиране и развиване на капацитета и креативните заложби на учениците ". Специално внимание госпожа Василева обърна на постигнатите триумфи.
" Високите резултати от олимпиадите, надпреварите и външните оценения ни подреждат измежду най- положителните в страната, което демонстрира, че гимназията продължава да възпитава знаещи, можещи и надарени хора ", сподели тя.
В рамките на събитието, кметът Калин Каменов връчи на шефа почетен плакет и грамота за принос в развиването на учебното заведение. Празникът продължи с откриването на музейна експозиция „ Из историята на учебното заведение “, съдържаща богат снимков материал от учебния живот и артефакти, свързани с образователния развой през годините и постигнатите триумфи на национални и интернационалните надпревари в другите дисциплини. Представена беше и книгата „ 50-години ППМГ “.
Програмата продължи с откриването на лаборатория по естествени науки. Всички посетители на тържеството имаха опцията да научат повече за профилите в гимназията, специалността „ Приложен програмист “, за активността на клубовете по ползи и извънкласните занимания на учениците, които бяха показани на хепънинг в двора на учебното заведение. Вратите на гимназията бяха отворени за поискалите да прегледат от близко богатата материална база, даваща опция за първокласен учебен развой на учениците.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР