По повод 1 септември - първия учебен ден за детските

...
По повод 1 септември - първия учебен ден за детските
Коментари Харесай

Стотици деца влязоха в обновените детски градини в Разлог


По мотив 1 септември - първия образователен ден за детските градини, Община Разлог усъвършенства отчасти базите на образователните заведения в град Разлог и дребните обитаеми места.
Като част от дейностите за даване на “Безопасна и здрава среда ” бе сменена подовата настилка във всички пространства на Детска градина “Кокиче ” (село Горно Драглище), а терасата и част от площадките в Детска градина “Незабравка ” (град Разлог) бяха ремонтирани.
В ОДЗ " Д-р Елиза Астинова " (град Разлог) Община Разлог обнови входната алея и подовата настилка в една от занималните.
Преди няколко седмици Община Разлог приключи и ремонтните действия по покрива на Детска градина " Еделвайс " в село Годлево, а дейностите за възстановяване материалната база на детска градина в село Елешница се чака да приключат доникъде на месец септември.
През идващите седмици не престават дейностите по възобновяване на детските уреди в ДГ “Незабравка ” и възобновяване входа към Детска млечна кухня в град Разлог.
След като закупи нови готварски уреди за потребностите на ДГ " Радост ", Община Разлог газифицира кухнята “майка ” в ОДЗ “Д-р Елиза Астинова ” и Детска млечна кухня в град Разлог.
Припомняме, че Община Разлог закупи и нови спални комплекти за всички детски заведения в град Разлог и дребните обитаеми места, като в същото време обнови отчасти и легловата база.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР