Пo последни проучвания относно очакванията за подаръци към дамите спа

...
Пo последни проучвания относно очакванията за подаръци към дамите спа
Коментари Харесай

С тези бюти подаръци ще зарадвате всяка жена за Св. Валентин

Пo последни изследвания по отношение на упованията за дарове към дамите спа процедурите в салон са на второ място след отмора за уикенда. Независимо дали отбелязвате празника на влюбените, или на виното, този интервал от годината носи със себе си обич и доста страсти, които си костват усмивката на обичания човек след готова изненада.

Ние и нашите другари орешихме да улесним мъжете, като им предложим подготвен лист от особено определени хрумвания за тяхната обичана . Вижте и изберете това, което същински ще зарадва вашата дама!

Ритуал Chroma Absolu

Почти всяка жена се грижи за своя цвят на косата, без значение какъв е той. Сега е съвършеният миг да й подарите особено време за нея в салона, където тя да се допре до удоволствието на върховата хубост. Това ще се случи с обред Chroma Absolu, който се грижи за интензивността на цвета, само че и за здравия тип на косата след боядисване.

Може да научите повече за серията.


Пре-пилинг Терапия 4ever

С тази терапия в три съществени стъпки всяка дама ще почувства кожата си освежена и хидратирана. Нещо повече – лечението може да се включи като подготовка преди друга процедура за оптимално потапяне в грижата за себе си или да се направи като независима. Свети Валентин е понеделник, тъй че с тази процедура може да зарадвате обичаната си даже и в обедната й отмора, с цел да се откъсне от забързаното всекидневие.


Ламиниране на мигли

" Очите в никакъв случай не лъжат! ". Всички го знаем. Подарете благополучен взор, като запазите час за ламиниране на мигли на дамата до вас. Това е процедура, която трайно извива миглите и улеснява всяка жена в ежедневния й грим.


Протоколът Metal Detox

Metal Detoх е професионална серия предопределена да обезврежда металите насъбрани в косъма, които се съдържат във водата. Плод на 7 години разработка и голям брой изследвания, Metal Detox е към този момент при нас и преобразява косата. Подарете иновация! Ето и какви са изгодите от тези артикули:

o Неутрализира и детоксикира металните частици.

o Хомогенизира оцветителите.

o Намалява накъсването с 87%.

o Прави косата интензивно блестяща.

o Предпазва при обезцветяване или боядисване.

o Устоява на измиване и излагане на ултравиолетови лъчи.

Маникюр или педикюр в композиция със SPA грижа

Всяка дама се грижи за маникюра си, тъй че това е идеалният мотив да й подарите подобен с добавена SPA грижа към процедурата, с цел да се погрижите за нея по специфичен метод! Може да го извършите още в този момент като поръчате подаръчен ваучер.


Ваш ред е да изберете най-подходящия метод, с който да зарадвате обичаната си! А експертите от ще я накарат да заблести.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР