По последни данни от Business of Apps потребителите на Android

...
По последни данни от Business of Apps потребителите на Android
Коментари Харесай

Могат ли 1.4 млрд. потребители на Android да преминат към iPhone

По последни данни от Business of Apps потребителите на Android наброяват над 2.5 милиарда в международен мащаб.
 Следващият Аpple iPhone SE (2022 г.) и какво да чакаме от него
Защо бихме си купили идващия IPhone SE

Очаква се през пролетта

Според топ анализатори от капиталовия колос JP Morgan обаче, Apple може да успее да притегли до 1.4 милиарда от тях (или 56%) към света на iOS и iPhone.

Става дума съответно за идния iPhone SE 2022, който се чака да се появи в първите месеци на идната година.
 Снимка 554453

Споменатите 1.4 милиарда консуматори на Android употребяват относително остарели смарт телефони от невисок до междинен клас и точно за тях идващият iPhone SE може да се окаже по-атрактивен от предстоящото.

Освен че телефонът най-вероятно ще заложи на визията на новото потомство iPhone (без бутон и с повече екран)и чип от последните две години, той също по този начин ще разполага с 5G съгласуваност и най-важното - ниска цена.

Въпреки че за момента няма публична информация за цената му, от JP Morgan пресмятат, че посредством стратегиите на Apple за връщане на остарял телефон цената на iPhone SE 2022 може да падне до 268 $ според от устройството, което се връща.
 Снимка 545683

На всичкото от горната страна банката е сметнала, че моделът ще е атрактивен и за до 300 милиона от актуалните притежатели на iPhone, за които към този момент идва време за промяна на устройството.

Всичко това обаче е малко евентуално да се случи в границите на една-две години, най-много поради невъзможните индустриални размери, които Apple ще би трябвало да реализира.
 IDC, продажбите на смарт телефони и какъв брой по-висока е междинната цена на iPhone по отношение на тази на Android
Колко по-скъп е iPhone от Android

Apple прибира голям % от общите продажби

Отново JP Morgan предвижда, че компанията следващата година ще продаде едвам 30 милиона бройки от iPhone SE, само че поддържа тезата си, че телефонът има капацитета да притегли стотици милиони консуматори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР