По последна информация няма бедстващи туристи в зимните курорти, ситуацията

...
По последна информация няма бедстващи туристи в зимните курорти, ситуацията
Коментари Харесай

Няма бедстващи туристи в зимните курорти, обяви МТ

По последна информация няма бедстващи туристи в зимните курорти, обстановката последователно се възстановява след изобилните превалявания в последните дни. Това оповестиха от Министерството на туризма, което поддържа непрекъсната връзка с кметовете и регионалните шефове поради усложнената зимна конюнктура в курортите.

В Смолянска област част от пътищата към този момент са отворени и туристите могат да се придвижват. По информация на локалните управляващи в Чепеларе проблеми няма, означиха от МТ.

В Пампорово вкараха специфична организация, която да облекчи трафика за туристите и колите, напускащи комплекса. Пътищата в региона към този момент са проходими при зимни условия.

По-рано от Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че придвижването по пътищата към Пампорово е затруднено от множеството транспортни средства, които са паркирани на пътното платно, до момента в който туристите са в курорта. Поради това са вероятни тапи и по-бавно предвижване от интензивния трафик в края на почивните дни, предизвестиха в ранните следобедни часове от АПИ.

Поне до на следващия ден остава бедственото състояние на територията на Смолянска област.

Данните на локалната власт в Банско са, че изискванията са подобаващи и туристите могат да практикуват зимни спортове, оповестиха от МТ. В Боровец оборудванията работят, са уверили от компанията концесионер.

Сигнали могат да се подават на дежурен телефон 02/9046895, се показва в известието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР