По покана на народния представител от БСП за България“ група

...
По покана на народния представител от БСП за България“ група
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Весела Лечева покани общинари от Стражица в парламента

По покана на народния представител от „ Българска социалистическа партия за България “ група дейци на образованието и културата и представители на локалната власт от Община Стражица посетиха Народното събрание. Те имаха опция да прегледат постройката, да следят онлайн част от пленарното съвещание на народните представители, както среща-дискусия с национални визиите от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “. В тази намира се включиха представители на комисиите по просвета, медии и районна политика, обществена политика и други
 ns  ns1  ns2
Има ли смисъл от по-нататъшното битие на Народното събрание, беше единият от въпросите, по които националният представител Весела Лечева приказва по време на полемиката. И съгласно преобладаващото мнение стана ясно, че освен няма смисъл от Народното събрание да продължава да работи в този си тип, само че и че страната ни се нуждае от смяна на системата.

Народният представител Валентин Ламбев приказва за нуждата от съблюдаване на субординацията и разделянето на управляващите, в противоположен случай ще станем очевидци на безпорядък в обществото. Депутатът Явор Божанков показа плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България “ и сподели, че до края на годината социалистите ще показват този документ към този момент в финален тип.

„ Въпреки неналичието на каквато и да е чуваемост, депутатите от Българска социалистическа партия ще не престават да отстояват настояванията на хората, да оказват поддръжка на общините в границите на делегираните бюджети и държавните дотации “, разяснява по време на срещата и Николай Иванов, който е член на Комисията по районна политика.

След обяд гостите от Стражица посетиха и Президентството. Там те бяха поздравени от президента Румен Радев и си направиха с него фотография за спомен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР