По покана на министър-председателя Кирил Петков на официално посещение в

...
По покана на министър-председателя Кирил Петков на официално посещение в
Коментари Харесай

Кирил Петков ще посрещне утре премиера на Република Северна Македония за съвместното заседание на двете правителства

По покана на министър-председателя Кирил Петков на публично посещаване в София ще бъде министър председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски. Това оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 123
Посещението на Ковачевски ще бъде на 24 и 25 януари. В рамките на визитата ще се организира и взаимно съвещание на държавните управления на двете страни.

Официалната гала по посрещането на министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски ще бъде на 24 януари, на площад " Св. Александър Невски ".

Двамата министър председатели ще положат венци пред Паметника на Незнайния боец.

Съвместното съвещание на държавните управления на двете страни ще бъде на 25 януари в резиденция " Бояна ".
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 123  Емил Кошлуков: Българска национална телевизия би трябвало да направи повече по тематиката Северна Македония Емил Кошлуков: Българска национална телевизия би трябвало да направи повече по тематиката Северна Македония  Създават се четири междуведомствени работни групи за съдействие с РСМ Създават се четири междуведомствени работни групи за съдействие с РСМ  Румен Радев организира телефонен диалог със Стево Пендаровски Румен Радев организира телефонен диалог със Стево Пендаровски
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР