По почина асфалтирай си сам са решили да работят собственици

...
По почина асфалтирай си сам са решили да работят собственици
Коментари Харесай

На ул. Фрезия ще се асфалтират сами

По умря " асфалтирай си самичък " са решили да работят притежатели на парцели по хасковската улица " Фрезия " на Кенана.
" Вече върви самодейността сами да си настелим и асфалтираме улицата ", разясниха жители на региона. Отсечката е близо километър и около нея са ситуирани над 100 къщи и имоти. " Преди време пуснахме подписка общината да ни спомага пред Областно пътно ръководство да получим трошляка край пътя Хасково-Димитровград, насъбран там след ремонт на шосето. Идеята беше да бъде положена поставка, а по-късно да си платим единствено асфалтирането. Нищо не се получи, обаче ", споделиха наши читатели. Така от кенанската улица решили сами да си решат казуса.
" Плащаме от най-високите налози в регионалния град. Въпреки това, на някои от съседите ни контейнерите за боклук са на 400-500 метра от парцелите им ", недоволстват хората от " Фрезия ". Те са безапелационни, че им е омръзнало да си трошат колите по дупки и да дишат вдигащия се прахоляк. Притеснените жители показаха вяра, че няма да бъдат санкционирани, както се е случвало, че ще облагородят пространството си към жилищата си./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР