По пътя говорихме с Христо Иванов и Кирил Петков за

...
По пътя говорихме с Христо Иванов и Кирил Петков за
Коментари Харесай

Борисов:Радев говори злобно,разтревожен от зловонното решение на Нидерландия да ни пусне в Шенген

" По пътя говорихме с Христо Иванов и Кирил Петков за решението на Нидерландия да ни поддържа за Шенген. Радев приказва доста злобно сутринта. Ние се поносим поради това тук, което е обезпечено в бюджета. Защото има бюджет, въпреки и не закостенял както желаех, само че доста от нещата, които сме обещавали всички ги има. И в случай че се усъвършенства събираемостта, той ще бъде изцяло осъществим ". 

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където отиде да посети реновирания стадион " Христо Ботев ".

 

Може би това " зловонно " решение, че Холандия ни пусна, е разтревожило Радев, иронизира Борисов думите на президента от по-рано през днешния ден, че в сглобката са се нападали, а в този момент ръководят дружно.

 

Но пък се веселя, че Радев е осъзнал какъв брой е значимо да подпише таксите за газа, Орбан това чакаше и през днешния ден и Унгария се надявам ще ни поддържа. Това са значимите решения, сподели Борисов. Две години и половина една лъжица асфалт не са ви сипали тук, уточни той.

 

„ Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията, променихме правосъдната система. Ако не бяхме сменили главния закон по този метод, както Радев го назова „ обезчестяване ”, а то беше „ условие ” – нидерландският парламент нямаше да вземе това решение. Бъдете сигурни ”, уточни той.

 

Той означи, че Нидерландия е изпълнила уговорката си. „ Там партиите, които поддържат сглобката, дадоха голям късмет на България. Следобед имаме диалог с австрийците ”, добави Борисов.

За да убедим и Австрия да ни одобри в Шенген Борисов означи, че би трябвало да създадем „ доста крачки ”. „ Вчера подписаха и пакта за миграция. Следобед имаме такива диалози. Мисля, че ще се поздравим с краен триумф. Трябва да бъдем доста аргументирани ”, изясни Борисов.

 

Съгласуваме дейностите си с Кирил Петков, както и Габриел и Денков. Движение за права и свободи оказва помощ с Кючук в демократичната партия. Колкото и да наподобява некрасиво в профил, тази колиция работи, съобщи изрично той.

 

Стига опорки, стига нелепости, желая да благопожелавам на почитателите на Ботев-Пловдив стадиона, добави Бойко Борисов.

Поетите обещания ще ги има по бюджета, обезпечени са от нас, уточни той, като отхвърли въпрос за сезирането на Конституцонния съд от президента Радев по отношение на измененията в главния закон.

Все отново той съобщи, че в случай че Радев е правил колкото тях, страната щеше да е доста напред.

Борисов загатна и за парите, които са обезпечени за идната година за храмове и игрища.

Некоалицията за Пловдив обезпечи 146 млн. лв., отсече Борисов.

 

Вчера взехме решение необратимо и София да има детска болница. Много напред по Еврозоната сме, доста напред по общините, сподели още Борисов.

Много крачки би трябвало да се създадат и с Австрия. Ще се поздравим с краен триумф, само че би трябвало да бъдем доста аргументирани. Ако бяхме запазили нулевата миграция по границата, в този момент щяхме да се поздравим, отсече Борисов.

Дошъл съм да видя почитателите на Ботев, а не да разясня Радев. Дошъл съм да се нарадвам на стадиона. Решили сме да осъществим с Асен Василев и това - в случай че някой тим постави, да вземем за пример, 50 млн. и страната да постави още 50 млн., с цел да имат и те нови уреди, сподели водачът на ГЕРБ.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР