По пътищата на страната товарните машини имат неочакван проблем. Става

...
По пътищата на страната товарните машини имат неочакван проблем. Става
Коментари Харесай

Хладилник заседна в тунел. Собственикът му минава на диета СНИМКИ

По пътищата на страната товарните машини имат непредвиден проблем. Става въпрос не за дупките по пътищата и нагънатия асфалт, а за тунелите и мостовете в градове и села.

Пример за това е идната обстановка, снимана от очевидци. Малък камион, претрупан с ледник, е затънал в столицата.

Това станало в тунела на бул. „ Ботевградско шосе “. На фрагментите се виждат машината, съдбовният електроуред, както и пострадалите в обстановката.

" Тоя мост който го е направил заслужава премия, стотиците идиоти не съумяха да го бутнат! ", реагира на конфузната обстановка консуматор в мрежата, а различен допусна, че " няма да има къде да поставят продуктите си в този момент ", но това си има своите плюсове - притежателят на камиона, явно не умеещ да преценя дистанции, ще поотслабне...

Подобни обстановки надалеч не са необичайност. А постоянно авариралите машини са с надалеч по-големи размери. Едва преди дни камион, претрупан с мандарини, разсипа товара си откакто не съумя да премине през различен тунел в София и се обърна.

Проблемни за някои водачи на тежкотаварни машини са и секторите под мостовете на река Марица в Пловдив. Някои от случките са зрелищни, като в избрани случаи има и потърпевши.

Най-често вредите са единствено материални. Очевидци и жители обаче не престават да се чудят за повода за сходни сутиации. След като допустимата височина на прекосяване е оказана със знаци надалеч преди трудностите.

Някои от нелепите случки може да видите в идващите материали:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР