По първия месец – януари, гадаем каква ще е годината.

...
По първия месец – януари, гадаем каква ще е годината.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за януари 2024 г.

По първия месец – януари, гадаем каква ще е годината. Това несъмнено е единствено поверие. Но поглеждайки към астрологията и звездната карта за януари 2024, ще открием, че месецът ще е динамичен, в някои моменти и малко под напрежение, даже в любовен проект. Ако се вълнувате какво ви чака в любовта съгласно зодията, вижте повече в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, в случай че сте във връзка, откритата и почтена връзка ще задълбочи взаимоотношенията ви с обичания ви човек. Отделете време, с цел да разберете потребностите и стремежите на вашия сътрудник, като създадете атмосфера на взаимна поддръжка. Онези Овни, които са необвързани, могат да се окажат привлечени от завладяваща персона. Звездите ви поучават да балансирате тръпката от новото начало. Обмислете уроците от минали връзки, с цел да проправите пътя към по-пълноценен и съразмерен любовен живот.

Телец

По отношение на любовните въпроси, януари ще бъде една комбинация от страсти. За обвързаните представители на зодията, връзката е основна. Отделете време, с цел да изразите намерено възприятията си и изслушайте колегата си с емпатия. Тази по-дълбока връзка ще укрепи любовта ви, носейки ви ново чувство за фамилиарност.

Самотните Телци несъмнено няма да скучаят. Доверете се на интуицията си и позволете на естествения поток от събития да ви води. Отделете и малко време, с цел да разберете личните си потребности и стремежи, позволявайки персонално израстване, което ще повлияе позитивно на вашите взаимоотношения.

Близнаци

Любовта заема водещо място за Близнаците през януари, защото Венера хвърля сантиментална светлина върху взаимоотношенията ви. Необвързаните може да се окажат привлечени от персона, с която да се окажат във връзка, която надвишава повърхностните взаимоотношения. Радвайте се на тези хубави страсти, само че не бързайте със сериозните задължения. Позволете на връзката да се развива органично, без да насилвате събитията.

За тези, които към този момент имат обичан човек до себе си и сериозна връзка, връзката е ключът към хармонията в първия месец на новата 2024-а. Споделете намерено мислите и възприятията си и насърчете колегата си да направи същото. Все отново имайте поради въздействието на Меркурий, което може да докара до моменти на недоумение. Подбирайте деликатно думите си и бъдете търпеливи с колегата си.

Рак

Емоционален януари може да чакат Раците, изключително що се отнася до любовта. За Раците в любовна връзка звездите са подготвили изненади и благоприятни условия за преоткриване с колегата. Отворената връзка е ключът към разбирателството.

Необвързаните може да се окажат привлечени от вълнуващи връзки. Бъдете възприемчиви към нови срещи, само че действайте деликатно. Звездите ви поучават да изследвате романтиката със свое лично движение. Новолунието през този месец ще бъде мощен миг за установяване на желанията ви в любовта. Помислете върху желанията си и позволете на Вселената да узнае копнежите ви.

Без значение дали сте необвързани или обвързани, концентрирайте се върху култивирането на обич към себе си.

Лъв

Лъвове, януари месец ви носи възобновено възприятие на пристрастеност и връзка. Ако сте обвързани, това е време да задълбочите прочувствено това, което има сред вас и обичания човек. Общувайте намерено с колегата си и споделяйте фантазиите и стремежите си. Вашата топлота и харизма ще основат интимна атмосфера, насърчавайки по-дълбокото съгласие посред ви.

Звездите поучават необвързаните Лъвове да излязат от зоната си на комфорт. Любовта може да ви откри на най-неочакваните места.

Дева

В любовните каузи, януари носи буря от страсти за Девите. Независимо дали сте съществено обвързани или проучвате опциите за нови връзки, галактическите сили ви предизвикват да изразявате същинските си усеща.

За обвързаните Деви звездите оферират задълбочаване на интимността и пристрастеността. Изненадайте колегата си с дребни жестове, напъните ви ще бъдат оценени. Необвързаните Деви ще се отдадат на флиртове.

Везни

Първият месец на новата 2024 година ви носи положителни благоприятни условия да задълбочите любовната си връзка. За тази цел обаче ще би трябвало да сте по-споделящи един с различен.

Звездите поучават необвързаните Везни да изследват нови обществени кръгове. Бъдете отворени за срещи. Но не забравяйте да дадете приоритет на любовта към себе си и грижата за себе си, защото, уравновесени и уверени, вие естествено ще привлечете позитивна сантиментална сила.

Скорпион

Планетите ви носят комбинация от пристрастеност и прочувствена дълбочина. Съществуващите връзки може да преминат през възобновено чувство за фамилиарност, а това единствено ще ви сближи още повече с колегата ви. Комуникацията е в основата на сантименталния триумф този месец. Изразете своите стремежи, страхове и фантазии намерено. За необвързаните представители на зодията звездите са подготвили флиртове, само че и романтика.

Стрелец

Що се отнася до любовните въпроси, януари ще бъде интервал на прочувствено проучване за Стрелците. Съществуващите взаимоотношения може да претърпят някои промени, които да доведат до по-задълбочено опознаване на другия или пък взаимно преоткриване. Ако сте необвързани, звездите ви предизвикват да бъдете отворени към сантиментални благоприятни условия. Забавлявайте се и оставете на Вселената да ви води към нови връзки. Имайте поради, че любовта може да пристигна от ненадейно.

Козирог

През първия месец на 2024 година ще имате опцията да задълбочите връзките си, да ги укрепите. Комуникацията става първостепенна през този интервал, насърчавайки разбирателството и хармонията във вашите взаимоотношения. Откритото изложение на възприятията ви ще сътвори атмосфера на взаимно доверие и фамилиарност. Необвързаните Козирози ще се отдадат на спонтанността в любовта. Вашата прелест няма да остане незабелязана.

Водолей

За необвързаните Водолеи януари може да донесе евентуална сантиментална среща. Останете отворени за нови взаимоотношения и позволете на достоверното си аз да блесне. Съществуващите любовни връзки може да претърпят интервал на напредък и възобновяване. С обичания ви човек по-лесно ще споделяте своите фантазии и желания.

Съобразявайте се с прочувствените си потребности и тези на колегата ви, защото това ще сътвори среда на взаимна поддръжка и любов. С настъпването на месеца дайте приоритет на времето, прекарано с обичания ви човек.

Риби

Скъпи Риби, януари ви кани да прегърнете хубостта на прочувствените връзки и да ги задълбочите. Комуникацията се трансформира в източник на топлота и съгласие във взаимоотношенията ви. За необвързаните Риби звездите са подготвили опция за значима сантиментална среща. Бъдете отворени към инцидентни моменти и оставете естествения поток на събитията да ви води.

Съществуващите взаимоотношения може да задълбочат пристрастеността и разбирателството. Подхранването на прочувствените връзки и съобразяването с потребностите на вашия сътрудник ще сътвори съразмерен интервал за двама ви.

източник: az-jenata.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР