По първите данни за новия сезон Нова тв очаквано изпревари

...
По първите данни за новия сезон Нова тв очаквано изпревари
Коментари Харесай

Ралица Паскалева или Диляна Попова ? Коя ще спечели битката в разразилата се война между водещите телевизии?

По първите данни за новия сезон Нова тв предстоящо изпревари конкурентната бТВ. Но конкуренция потегли освен сред двата риалити формата, които вървят едновременно. Но и сред двете водещи.

Някои от феновете дават преимущество на модела Диляна Попова, а други повече харесват Ралица. Публиката разяснява по този начин: „ Очаквах доста повече от Диляна, която ми се вижда малко изкуствена, може да е по-голяма хубавица от Паскалева, а Сано е любим на феновете, само че от време на време доста нервира! ”

Само, че най-малко за в този момент дипломираната актриса Ралица води с малко  на колежката си от другото силово предаване. Въпреки, че дружно с Димо към този момент 5 г са водещи на „ Игрите ” не са лишени от хейт. Някои считат, че Ралица постоянно е ядосана и унижава играчите. Но като цяло позитивите на публиката отиват повече към нея, в сравнение с към Диляна. На моделката ще й би трябвало още доста време да се обиграе, с цел да може да засенчи колежката си.

Предпочитанията на публиката клонят в интерес на Димо Алексиев. Сано го намират за бледнеещ пред другия водещ на „ Игрите ”. Някои считат, че е досадник и не харесват нито облеклото, нито прическата му. За разлика от него Димо най-малко за в този момент се избавя от зрителски хейт.

Иначе и двата формата са радикално разнообразни. В „ Игрите ” натъртват на силовите борби, до момента в който в „ Островът ” разчитат на обществената игра на самите участници.

Автор: lifeonline.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР