По-отвратително същество от Виктория трудно мога да си представя! Злобна,

...
По-отвратително същество от Виктория трудно мога да си представя! Злобна,
Коментари Харесай

Игри на волята не помни толкова сълзи, мрежата завря срещу Виктория

" По-отвратително създание от Виктория мъчно мога да си показва! Злобна, завистлива и елементарна! Тя се закани да токсини живота на Мани и Фейгин и получи заслуженото! Напълно ги извинявам! Даже й е малко, тъй като и в новото племе стартира да се държи като надзирател в затвор! ". Това е единствено един от безусловно хилядите мнения в обществената мрежа Facebook във връзка снощното издание на " Игри на волята ", в което имаше доста мощни страсти, сълзи, разкайване и закани.

В първа номинационна борба след обединяването на племената се изправиха Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България ". Състезателите от аления тим съумяха да удържат 140-килограмови дънери в продължение на над 14 минути без нито един от тях да изпусне своя. Непобедимите демонстрираха забележителен екипен дух, като даже запяха ария, макар тежестта.

Безстрашните не образуваха вярната тактика, което мощно затрудни племето. Джаферович изпусна своя пън скоро след началото на борбата, а след нея и останалите играчи започнаха да се изплъзват, с което Безстрашните се трансфораха в първото номинирано племе за седмицата.

Арената стана извънредно прочувствена, откакто Ралица върна жезъла на Алекса и му съобщи обръщение от неговата обичана Елица, която отстрани във вчерашната капитанска борба. Мани, от своя страна, призна пред всички, че тя и Фейгин са отговорни за изчезналото парче, което разпадна Супергероите в най-важната териториална борба. Това разобличаване мощно разгневи някогашните ѝ съплеменници, а Безстрашните се тормозиха дали няма да саботира и тяхното племе.

Същата вечер непредвиденото признание провокира тежки обвинявания в двете племена. Гого разгласи, че не желае да продължи контакт с Мани, която изведе като главен провинен за саботажа. При Непобедимите Фейгин откровено се разкая, откакто Виктория и Алекса разкриха своето горчиво отчаяние. Младата състезателка по фигурно пързаляне със сълзи в очите призна, че се срами от постъпката си и е подготвена да понесе следствията.

Загубата на Безстрашните в номинационната борба ги събра край огъня на племенния съвет. Водещата Ралица Паскалева промени тактиките на племето, откакто разкри, че новите попълнения разполагат с имунитет тази седмица. Михаела получи 5 номинационни гласа, с което стана първият номиниран играч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР