„По отношение на собствения cи организъм винаги се съобразявам със

...
„По отношение на собствения cи организъм винаги се съобразявам със
Коментари Харесай

Лили Иванова спазва режима на Владимир Путин

„ По отношение на личния cи организъм постоянно се преценявам със себе си. Не ме интересуват фешън диети или други гладувания, само че съм забелязала, че най-добре ми въздейства зърнената храна “. Думите са на огромната прима на родната сцена Лили Иванова, която понякога минава на така наречен режим на Владимир Путин, изключително известен в последната половин година.

„ В менюто ми участват единствено здравословни специалитети, които или си поръчвам подготвени, или ми ги вършат булгур, хумус, леблебия и елда. Зърнените вкусотии не съдържат никакъв холестерол, минимални мазнини, само че много калий и натрий, както и белтъчини и витамини. Oт време на време единствено хапвам месо, само че си разрешавам и черен шоколад с изключение на мед. Това единствено отвън режима, който си работи, даже да прекаля няколко блокчета шоколад “, споделя изпълнителката.

Певицата най-вече се грижи за косата си. Къщата ѝ е цялостна с професионални поддържащи средства за коса витамини, ампули, серуми, маски и така нататък Вечер, откакто я измие, отделя по половин час за нея. Веднъж седмично прави и маска от натурални артикули по своя рецепта, за която нееднократно е разказвала в медиите, написа роден таблоид, представен от Новини.бг

„ Сигурно ще е ужасяващо за някои хора, само че аз мажа постоянно косата си със свинска мехлем, жълтък и кисело мляко. Съветвам всяка жена, която желае да има хубава коса, да ползва рецептата ми, доста е ефикасна. Косъмът се заздравява, стопира даже косопадът. Всичко останало, което употребявам, е допълнение към тази маска “, споделя Лили.

Изпълнителката на „ Панаири “ има предложение да напише книга за това по какъв начин поддържа тялото, кожата и косата си, като поучава почитателите си. За нейните 82 години Иванова е фантазия и за млади, и за остарели. „ Още мисля върху това предложение за „ красива “ книга, само че за какво не? Ако мога да споделя опит, с удоволствие бих го направила “, счита Лили Иванова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР