По отношение на икономиката, екип от експерти на Възраждане изготви

...
По отношение на икономиката, екип от експерти на Възраждане изготви
Коментари Харесай

Деян Николов от Възраждане: Оставете бизнеса да работи

По отношение на стопанската система, екип от специалисти на " Възраждане " изготви проект за оптимизация на държавния бюджет. Екипът се управлява от младия икономист Деян Николов , който е с преференция 103 в 23 МИР и 25 МИР София . Той е в мениджърския ръб на интернационална компания, която се занимава с създаването на изкуствен интелект.

" Според нашия разбор се изразходват до 9 милиарда лв. на година по неоптимален метод. Основните звена, където изтичат средства, са необятната корупция с планирани сред 3 и 6 милиарда лв. на година, раздутата държавна администрация с към 3 милиарда лв. на година над оптималното и други финансови разноски и поправки за към 1 милиард лв. ", сподели Деян Николов на среща с жители в град София.

" Възраждане " предлага визия за развиване на дребния фамилен бизнес, към който да се пренасочат и влагат непосредствено 500 милиона лв. на година. Това включва инвестиция в селско стопанство и земеделие, бизнесмени, търговия, туризъм, произвеждане на български артикули и ИТ бранш. Основната цел е да се обезврежда отрицателния търговски баланс на България, от където изтичат от територията на България към 6 милиарда лв. на година. Всички артикули, които се внасят извън, а в това време може да се създават на родна земя, следва да стартират да се създават в България, тъй че да запазим допустимо най-вече средства на територията ни. Това ще докара до повече капитал в границите на България и по-висок витален стандарт за всички българи.

В дълготраен проект, " Възраждане " п редлага тактика за развиване на ИТ бранша, като най-бързо разрастващ се и рентабилен. За задачата се " Възраждане " планува годишна инвестиция от 500 милиона лв. в по този начин наречените стартъп компании или български бизнесмени с положителни хрумвания в областта на високите технологии. Държавата ще бъде в ролята на вложител и акционер, а ръководството на фирмите ще бъде в ръцете на бизнесмените. Ежегодното вложение в подобен тип хрумвания и компании ще завърти цикъл на непрестанно вложение, което в идващото десетилетие ще докара до възвращаемост за страната, която ще стартира продажбата на акциите на тези компании. Тази тактика има за цел и да трансформира България в ИТ център на Източна Европа и да сложи основите на една постоянна икономическа стратегия за България до края на века, която да се базира на високите технологии като най-перспективни в световен мащаб.

" Възраждане " сплотява специалисти, които чакат да им дадем опция като им осигурим чиста политическа среда, с цел да могат да работят за това всички ние да живеем по-добре в България. Ако " Възраждане " получи доверието Ви и стане фактор в 47-то Народно заседание ще дадем опция на специалистите да работят за това всички българи да живеят по-добре. Ще им осигурим среда, лишена от корупционни практики, в която политическите решения ще са водени само от желанията ни, хората в България да живеят по-добре. За задачата е належащо в неделя Вие да гласувате с номер 5 в бюлетината ", заключи Деян Николов.

Време е за Възраждане!

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР