По отношение на действителните назначения - което включва лица, които

...
По отношение на действителните назначения - което включва лица, които
Коментари Харесай

Списъкът на чакащите на NHS в Англия достига рекордно високо ниво от 6,5 милиона в изчакване за рутинно лечение

По отношение на действителните назначения - което включва лица, които чакат за повече от едно лекуване - описът на чакащите се е нараснал до нов връх от 7,77 милиона души в края на септември.

Това е нарастване от 7,75 милиона в края на август, съгласно данните на NHS England.

Това значи, че повече от милион пациенти са на повече от един лист на чакащите.

Данните също по този начин демонстрират, че общо 391 122 души в Англия са чакали повече от година - и към 10 201 души повече от 18 месеца - да стартират рутинно болнично лекуване в края на септември.

Това е спад от 396 643 - и нарастване от 8 998 - надлежно в края на август.

Правителството и NHS England си сложиха за упоритост да отстранен всички чакания от повече от 18 месеца до април тази година, като се изключи извънредно комплицирани случаи или пациенти, които изберат да чакат по-дълго - и всички чакания с повече от една година до март 2025 година

Време за реагиране на колата за спешна помощ

Средният отговор времето през октомври за колите за спешна помощ в Англия, които се оправят с най-спешните произшествия, дефинирани като позвънявания от хора с животозастрашаващи болести или пострадвания, е 8 минути 40 секунди.

Това е нарастване от 8 минути 31 секунди през септември и е над целевото общоприетоо време за реакция от седем минути.

Допълнителни данни разкриха, че на колите за спешна помощ са били нужни приблизително 41 минути 40 секунди, с цел да реагират на произшествия от категория 2 - като инфаркти и инсулти - през октомври. < /p>

Това беше по-лошо от септември (37 минути 38 секунди) - само че по-добре от това време предходната година (61 минути 19 секунди).

Ефективност на A&E

The броят на хората, чакащи повече от 12 часа в незабавните отделения в Англия от решението за приемане, с цел да бъдат фактически признати, е 44 655 през октомври - 35% повече от 33 059 през септември.

Цифрата доближи рекордните 54 573 през декември 2022 година

Около 29,8% от хората, посещаващи незабавна помощ в Англия през октомври, трябваше да чакат повече от четири часа, с цел да бъдат прегледани.

Броят на чакащите се усили от 125 787 през септември до 144 926 през септември Октомври.

Това значи, че към 70,2% от пациентите са били прегледани в границите на четири часа предишния месец, което е спад от 71,6% през септември.

В проекта за възобновяване на NHS е сложена цел до март 2024 година за 76 % от пациентите, посещаващи АГ, да бъдат признати, преместени или изписани в границите на четири часа.

Прикачен SVG

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Мъж умря след нахлуване от избягала крава
Момче, 14 година упрекнат в убийството на 15-годишния Алфи Луис

Премиерът Риши Сунак направи съкращаването на описите с чакащи един от своите цели за 2023 година, като даде обещание през януари, че „ описите ще паднат и хората ще получат грижите, от които се нуждаят по-бързо ".

NHS England сподели, че огромните служби за спешна помощ са имали най-натоварения октомври в историята, защото 2,2 милиона души са посетили отделения за незабавни случаи и незабавни случаи.

Той сподели, че колите за спешна помощ също са били най-натоварения месец на годината до момента.

Здравните чиновници също споделиха, че се пробват да вкарат ограничения за усъвършенстване на услугите за пациенти с многочислени потребности, като да вземем за пример сливане на срещи за понижаване на броя на визитите в болница.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР