Оли Александър, представляващ Великобритания с песента ' Dizzy' изпълнява по

...
Оли Александър, представляващ Великобритания с песента ' Dizzy' изпълнява по
Коментари Харесай

Изпълнителите от Евровизия са готови да впечатлят на най-голямото кемпинг парти в света! Всички изпълнители, които излизат на сцената тази година от Bambie Thug на Ирландия до Baby Lasagna на Хърватия, тъй като конкурсът отбелязва 50 години от победата на

Оли Александър, представляващ Англия с песента ' Dizzy' извършва по време на първия полуфинал на 68-ия конкурс за ария на Евровизия

Оглавилата класациите поп звезда Olly Alexander ще носи знамето на Англия на тазгодишната Евровизия Песенен конкурс този уикенд – макар че се разказва като „ амбивалентен “ във връзка с Юниън Джак.

Той се надява да стане първият английски победител в Евровизия след Катрина и вълните през 1997 година, откакто преодолява тестването си от издевателството в учебно заведение, с цел да откри популярност и триумф както като артист, по този начин и като артист.

Александър, 33, от Харогейт в Северна Yorkshire, издаде два албума, които стигнаха до номер едно с неговата група Years & Years и също по този начин завоюва самопризнание за осъществяването си в драмата на Channel 4 It's A Sin.

Но имаше несъгласия в подготовката за финала - след като А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР