По онова време работехме по филма Цар Лъв“. Дейвид Фърниш,

...
По онова време работехме по филма Цар Лъв“. Дейвид Фърниш,
Коментари Харесай

Най-Добрият Приятел На Даяна - Елтън Джон Изплю Камъчето Със Скандални Разкрития! Не И Това, Принцесата Е Била

„ По това време работехме по кино лентата „ Цар Лъв “. Дейвид Фърниш, брачният партньор ми, тогава работеше с продуцентите от „ Дисни “. Устройвах вечеря за тях и когато ги попитах кого биха желали да поканя, те настояха: “Принцеса Даяна “.

Даяна се отзова на поканата, а аз включих на празненството всички известни, които бяха в Лондон по това време. Дойдоха също и Ричард Гиър, и Силвестър Сталоун. По време на вечерята се случи нещо доста необичайно. Още от първия миг сред принцесата и Ричард Гиър прехвръкнаха искри. По това време той към този момент беше разведен със Синди, а Даяна и Чарлз бяха отчуждени. Двамата седнаха край камината и като че ли не помниха за целия останал свят. Цялата вечер прекараха в диалог, долепили глави един до различен. Забелязах, че това не се хареса на Силвестър Сталоун. Очевидно той беше в дома ми, с цел да си тръгне с принцеса. Но не стана по този начин “, споделя Елтън Джон.

Неприятната обстановка се случила малко по-късно, когато двамата артисти изчезнали тъкмо преди вечерята. Фърниш бил този, който дискретно се доближил до музиканта и му споделил, че е зародила обстановка, написа „ Дейли мейл “.

Бой за принцеси

„ Отидох в коридора и ги видях да си размахват юмруци един против различен. Дейвид опитал да успокои нещата, само че не се получи. Слай към този момент се беше развихрил. В последна сметка съумях да ги вкарам в трапезарията, без да притеглят ненужно внимание. След вечерята Даяна и Ричард Гиър още веднъж седнаха край камината и останаха по този начин до края на вечерта. Просто се виждаше по какъв начин са не запомнили за безусловно всички останали.

Сталоун увисвам известно време към тях, гледа ги изкривено, най-после си потегли афектиран, като мърмореше „ Въобще нямаше да дойда, в случай че знаех, че чаровния принц ще е тук, написа Разкрития. Тя беше моя, можех да я взема, в случай че желаех. Той какво си мисли! “ и затръшна вратата на дома ми “. Беше много занимателно “, спомня си Елтън Джон.

Певецът признава, че е останал изумен от близостта сред Ричард Гиър и Даяна. Самият артист бил като замаян, откакто се разделил с нея.

„ Това беше резултатът Даяна. Тя просто успяваше да омагьоса хората “, споделя изпълнителят. И прибавя, че принц Хари доста наподобява на нея в това отношение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР