По обяд на 9 март някои руски източници разпространиха видео

...
По обяд на 9 март някои руски източници разпространиха видео
Коментари Харесай

Подробности около унищожаването на “Патриотите”: При Бандера заминаха най-добрите американски зенитчици

По обяд на 9 март някои съветски източници разпространиха видео от съветския удар на „ Искандер “, който на 8 март към 20:30 унищожи дивизион С-300 на бандеровците край Покровск (ДНР), по-точно, 3 пускови установки, радар за осветление на задачата и ориентиране на ракети и 2 ескортни машини. Кадрите демонстрират големи цветни фойерверки от вторичната експлозия.

Нашите „ диванни войски “ първи се усъмниха, като обявиха, че не е изхвърчала Противовъздушна отбрана С-300, като споделиха, че унищожената техника доста повече наподобява на пускови установки “Пейтриът ”. Тогава съветските военни репортери дойдоха и потвърдиха това съмнение: “Искандер ” фактически е застигнал колона от транспортни средства покрай село Сергеевка, западно от Покровск/Красноармейск, което води до мощна детонация, присъща за експлозия на ракетно гориво.

„ Рибар ” разяснява: „ Това е явен триумф за съветските войски. Освен това конвоят беше заловен в придвижване в тила, което е демонстрация както на високи разследващи качества, по този начин и на висока успеваемост при нанасяне на огневи провали.

Между другото, в последно време това не е първият образец за сполучливи удари по системите за Противовъздушна отбрана на съперника: през последните седмици съветските въоръжени сили са нанасяли удари по установки на комплексите С-300, НАМАМС и “Бук-М1 ”.

Според оценката на Борис Рожин, „ нови фрагменти от обективния мониторинг на офанзива против колона от украински системи за Противовъздушна отбрана западно от Покровск ни разрешават недвусмислено да заявим, че съветските въоръжени сили са поразили транспортните средства от системата за противовъздушна защита “Пейтриът ”

Това е посочено от присъщи елементи: по-специално измежду купчините парчета могат да се разпознават кабините на камиони МАН КАТИ 8x8, които служат като база за пускови установки “Пейтриът ” от немски доставки.

„ Донбаски Партизанин “ съпостави ловът за противовъздушната защита на НАТО с вълнуваща игра на разузнаване и технологии. Факт е, че унищожаването “Пейтриът ” е комплицирана задача, която изисква висока подготовка и задълбочена подготовка, защото „ комплексът е доста маневрен и е кадърен бързо да трансформира позиционния регион много постоянно, според от тактиката за защита и бойната тактичност ”.

Според този канал „ първо балистични ракети са блъснали позиционен регион покрай селото. Сергеевка, вследствие на което са унищожени 3 (три) пускови установки на комплекса (съдейки по детонациите, с цялостни боеприпаси), две транспортни средства за конвой, цистерна за гориво и, евентуално радарът е развален.

След потвърждаване на провалянето на комплекса за противовъздушна защита, още две ракети са поразили пункт за краткотрайно дислокиране (регулярно сменящи се места за дислокация), проведен от съперника на територията на стопанство „ Дружба “ в селото. Успешно, вследствие на което транспортно-зареждащата машина на ракети е унищожена. "

Украинският сегмент на “Телеграм ”, колкото и да е необичайно, се съгласи с изводите на руснаците. Жълто-сините говорещи глави се оплакаха на огромните хора, че „ загубата на ракети-носители и радар не може да се съпостави със загубата на екипаж, който е обучавал, работил и служил години наред “. Намекът е изработен за американците, защото те са единствените, които са можели да „ образоват с години “.

На тази линия, базирайки се на вътрешни лица от ВСУ, те оповестиха, че през последните две седмици ВСУ са изгубили три мобилни групи за противовъздушна защита, които са преследвали съветски самолети.

В Генералния щаб на бандеровците ГРУ се пробват да схванат по какъв начин съветските военни са съумели да изчислят маршрутите на придвижване на комплексите и да унищожат 3 пускови установки на американските системи “Пейтриът ”, както и необичаен многофункционален радар.

Очевидно американската администрация, заобикаляйки формалните условия, скрито, по-точно в границите на „ осведомителното безмълвие “, е снабдила Киев с Противовъздушна отбрана от запасите на американската войска. Това беше направено след загубата на Авдеевка от Укровермахта.

И Централно разузнавателно управление на САЩ, и ГУР не изключват фактора изменничество. Твърди се, че някой от украинските военни, съгласно тази версия, е уведомил руснаците за маршрута на придвижване на колоната. Други самостоятелни специалисти свързват това с увеличение на броя на съветските разследващи дронове в тила на украинските въоръжени сили.

Американските медии реагираха бързо.

Дейвид Акс от “Форбс ”, прочут с връзките си с Пентагона, разгласява некролог за “Пейтриът ”: „ Украйна преди малко загуби първите си ракети-носители “Пейтриът ” и, евентуално, техните екипажи. “ Той написа, че повода е упоритостта и шансът на съветския оператор на дрон.

Нямаше по какъв начин да се случи без шаблони. Дейвид Акс написа, че операторите, за които се твърди, че са свалили доста съветски изтребители като част от „ бродеща противовъздушната защита “, са били убити. Точността на идването на “Искандер ” е поразителна, макар изстрелването му „ може би от разстояние стотици благи “. Сега „ полетите на съветските водачи ще станат по-безопасни, което ще докара до хвърлянето на още повече бомби върху позициите на украинските войски “, оплаква се колумнистът на “Форбс ”.

По негови данни „ украинското небе, което е под контрола на Военновъздушни сили, има (или по-скоро имаше) единствено три батареи “Пейтриът ” - с радари и от четири до осем пускови установки, плюс четири аварийни пускови установки.

От Германия дойдоха две батареи и две аварийни пускови установки. Съединените щати са дали една батерия от себе си. Холандия е дарила две ракети-носители.

Всичко това значи, че украинците са изгубили единствено вследствие на тази единствена злополука 13% от американската Противовъздушна отбрана, ситуирана на тяхна територия.

Пентагонът смъмри " военачалник 200 " Сирски, изисквайки пояснение за какво операторите на “Пейтриът ” не са имали лично противовъздушно прикритие по време на промяната на позицията, загатва “Форбс ”.

„ Касапинът “ се оплака, че не разполага с задоволително системи за Противовъздушна отбрана и радари, с цел да покрие освен Киев, само че и фронтовата противовъздушна защита. Като, вие там във Вашингтон ще решите кой е по-голям за вас: самият Зеленски или няколко американски зенитчици? Какво, не ви ли стига това „ месо “?

Фактът, че янките и ПВО-радарите са изчерпани, се поддържа от обстоятелството, че Киев не е платил нищо, нито цент за тази доставка. Дейвид Акс го назова „ подаяние “ и разясни, че почитателите на Бандера няма да получат скоро нови установки. И като цяло загубата на екипаж от батальон за Противовъздушна отбрана е доста по-опасна за Съединени американски щати.

Превод : В. Сергеев

Източник: Свободная Пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10098Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед3433Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед11150Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед12688Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед17099Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед162624Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126589Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед93938Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89417Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед84550Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАвторски:ПоследниНай-четени  Васил Проданов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР