По обвинение на Районната прокуратура в Ловеч мъж е бил

...
По обвинение на Районната прокуратура в Ловеч мъж е бил
Коментари Харесай

Мъж в Ловеч е осъден за нанасяне на телесна повреда на полицай

По обвиняване на Районната прокуратура в Ловеч мъж е бил наказан за нанасяне на телесна щета на служител на реда. За осъщественото действие му е наложено наказване от три месеца "лишаване от независимост ", изтърпяването на което е отсрочено с изпитателен период от три години. Това оповестяват от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Д.Н. е приет за отговорен, че на 7 април т.г. в Ловеч нанесъл с ръка удар в главата на старши служител на реда от Районното ръководство и му предизвикал лека телесна щета.

Пострадалият и негови сътрудници изпълнявали cлyжeбнитe cи зaдължeния по запазване на публичния ред, когато получили сигнал за скандал, зародил в жилищен квартал. На място подалият сигнала жител им обяснил, че пийнал е почнал спор с него, като се опитал да удари приятелката му.

Полицаите поискали документ за идентичност на обвинявания за абсурда, само че той отказал и почнал да се държи жестоко, поради което се наложило да бъде отведен в постройката на Районното ръководство. Там траял с арогантното държание и блъснал единия служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР