По обвинение на Районна прокуратура - Плевен, 37-годишен мъж е

...
По обвинение на Районна прокуратура - Плевен, 37-годишен мъж е
Коментари Харесай

Мъж получи 4 години затвор и глоба от 20 000 лв. заради трафик на жени

По обвиняване на Районна прокуратура - Плевен, 37-годишен мъж е наказан на 4 години отнемане от независимост при " непоколебим " режим на изтърпяване и на санкция в размер на 20 000 лв. за трафик на дами.

Обвиняемият е наказан за това, че през интервала от октомври 2018 година до 04.09.2020 година, при изискванията на рисков рецидив, в София и в Плевен е набирал дами за да бъдат употребявани и употребявал същите за развратни дейности.

През октомври 2018 година в София, той набрал жена – за да бъде употребена за развратни дейности, без значение от единодушието й и на 11.10.2018 г.  я транспортирал от София до Солун, като я превел през границата на страната – Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата за да бъде употребена за развратни дейности, без значение от единодушието ѝ. През интервала от 11.10.2018 година до непостоянен ден в края на октомври 2018 година, в Солун, употребявал същата жена, потърпевша от трафик на хора за развратни дейности.

През март 2019 година в Плевен мъжът набрал друга жена, за да бъде употребена за развратни дейности, без значение от единодушието ѝ и през интервала март 2019 година до август 2019 година я транспортирал от град Плевен до град София за да бъде употребена за развратни дейности, без значение от единодушието й. През интервала от март 2019 година до август 2019 година, в Плевен и в София, при изискванията на рисков рецидив употребявал същоо жена за развратни дейности.

През август 2020 година в Плевен набрал още една жена, за да бъде употребена за развратни дейности, без значение от единодушието й, като действието е осъществено посредством потребление на насила и незаконно отнемане от независимост. През интервала от август 2020 година до  04.09.2020 година обвиненият употребявал жена, потърпевша от трафик на хора, за развратни дейности.

В хода на следствието обвиненият е бил арестуван.

Делото е завършило с утвърдено от Районен съд - Плевен съглашение, което има последствия на влезнала в действие присъда.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР