По Нова тв говорят за трафик на хора и препоръчват

...
По Нова тв говорят за трафик на хора и препоръчват
Коментари Харесай

Бенатова: По Нова телевизия говорят за трафик на хора, но май само отчитат дейност

По Нова тв приказват за трафик на хора и предлагат на трафикираните да четат в уеб страницата на организацията за обществено подкрепяне. И всякакви други умни работи оферират.
Мисля си, че от комисията за битка с трафика на хора, откъдето е събеседникът, или не са виждали жертва на трафик, или толкоз си могат.
 404 души станали жертви на трафик на хора предходната година 404 души станали жертви на трафик на хора предходната година
" За 2019 година общо 404 са потърпевшите лица, от които 353 дами, от тях 31 малолетни девойки и 51 мъже, като преобладаващата форма на тра...
Пак са взети едни пари, които в този момент се оправдават по информационна тактика с медиен сътрудник. Наричам го похабено време за отчитане на активност. А тематиката е огромна и в действителност проблематична.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ, имате репортажи по тематиката, от които излиза наяве защо иде тирада. Ползвайте си ги, ваши са си. Просяци, дами на витрини, фиктивни " берачи на ягоди ". Те са обяснили от вашия ефир по какъв начин се става жертва на трафик и за какво не е толкоз елементарно да се отскубнеш. Не става с четене в уеб страницата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР