По никакъв начин не бива да отслабват мерките, а поетапното

...
По никакъв начин не бива да отслабват мерките, а поетапното
Коментари Харесай

Фандъкова не иска мерките да отслабват

По никакъв метод не трябва да отслабват ограниченията, а поетапното връщане на възпитаници ще се разиска. Не можем да върнем всички възпитаници след 27 ноември, а би трябвало да помислим по какъв начин да дадем опция да стартират да вървят на учебно заведение.

Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова на брифинга в Министерски съвет, отдаден на настоящата информация за разпространяването на ковид у нас.

Следващата седмица Софийският действен щаб ще вземе решение по какъв начин да се действа с учениците от 6 до 12 клас. Тя увери, че няма да бъдат оставени хора без лекуване. В 9 ДКЦ-та има основани коронавирус кабинети, а през днешния ден и на следващия ден стартират работа такива кабинети в още две ДКЦ-та. За пет дни са минали 1 600 души през тези коронавирус кабинети , 1528 души от тях с антигенните проби, а положителите са 29%.

В 11 общински поликлиники ще имат опция хората да се преглеждат и вършат своите проучвания. Ръстът за 24 часа за приетите в болница пациенти е 58 души, а от началото на седмица са 263 индивида повече. Това са обстоятелства, които ни карат да бъдем деликатни в ограниченията и в контрола, акцентира Фандъкова, която благодари на хората, които съблюдават ограниченията. 7 екипа ревизират спазването на ограниченията в градския превоз, продължава дезинфекцията.

Фандъкова упорства да не бъде намаляван броя на градския превоз. Сега в действителност е време да мислим едни за други и да не се противопоставяме един против различен, с цел да преминем през предизвикването , прикани градоначалникът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР