По нейно собствено признание принцесата на Уелс е имала изключително

...
По нейно собствено признание принцесата на Уелс е имала изключително
Коментари Харесай

Любовта на Кейт Мидълтън към градинарството ще й помогне да се върне по-силна от преди, казва Джени Бонд

По нейно лично самопризнание принцесата на Уелс е имала извънредно предизвикателно начало на 2024 година след шокиращата й диагноза рак. Но някогашният кралски сътрудник на Би Би Си Джени Бонд споделя, че Кейт, както доста от нас по това време на годината, ще търси комфорт в убежището на обичаните си градини.

„ Сигурна съм, че Катрин ще откри голяма разтуха в градините си и насладата да бъде на открито през тези месеци на възобновяване “, споделя Джени пред Notebook. „ Зимата в Обединеното кралство може да бъде много сива в най-хубавите моменти, а когато се възстановявате от огромна интервенция, без подозрение може да наподобява тъмно.

„ Катрин постоянно е черпила огромна мощ и ентусиазъм от природата и живота навън. И има нещо толкоз успокояващо и оптимистично в зелените издънки на пролетта – изключително в случай че сами сте засадили семената. Тя ще е почерпила от любовта си към градинарството и природата – може би да е посела семена с децата си и да е видяла по какъв начин се появяват първите зелени издънки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР