По нестандартен начин завърши сутрешния блок на Нова телевизия“ днес.

...
По нестандартен начин завърши сутрешния блок на Нова телевизия“ днес.
Коментари Харесай

Зрителите на Нова се питат къде е Мира! Виктор Николаев с усмивка: Заплаших колегите, че случи ли се това…

По ексцентричен метод приключи утринния блок на „ Нова телевизия “ през днешния ден. Виктор Николаев го водеше самичък, без да изясни за какво отсъства колежката му Мира Иванова.
В края на предаването, след следващата рекламна пауза, той бе включен в ефир дружно с водещите на новините и времето – Лилия Мустакова и Ники Василковски. Часът обаче бе 9,23, а блокът е до 9,30. За това Николаев посочи, че имат „ премного време за вести, за доста вести, които предстоят “, предава Петел.
„ Лилия Мустакова е в студиото. Ники Василковски е тук, имаш време за прогноза до края на тази и на идната година “, сподели той с усмивка.
В 9,25 часа водещият продължи: „ Заплаших сътрудниците, че в случай че имаме още време да пълним, като едно време ще прочета програмата до края на вечерта. Помните ли – стояха представители или говорителка и четат:
9,30 часа – „ На кафе “ – предаване на „ Нова “.
12 часа – „ Новините на Нова “.
12,30 часа „ Принцът от фантазиите “ – романтика “, зачете той от таблета си, само че в един миг спря и закри ефира с думите: „ Интересна стратегия следва, няма да ви я чета цялата, тъй като времето ни за през днешния ден завърши. До на следващия ден “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР