По неокончателни данни почти 1000 български граждани са били проследявани,

...
По неокончателни данни почти 1000 български граждани са били проследявани,
Коментари Харесай

Близо 1000 души са следени от МВР - политици, журналисти и протестиращи

" По неокончателни данни съвсем 1000 български жители са били проследявани, подслушвани и интензивно разработвани от Министерство на вътрешните работи " през последната година от ръководството на ГЕРБ, сподели адв. Николай Хаджигенов (Изправи се БГ), който е ръководител на краткотрайната комисия за следствие на използването на СРС против протестиращи жители и опозиционни политици.

От близо хиляда подслушвани и следени, комисията към този момент знае имената на 132 души. Те са разработвани от 14 юли 2020 до май 2021 година От периодите се вижда, че подслушването е траяло до самото встъпването в служба на служебното държавно управление на 11 май.

" В момента сме очевидци на най-голямото всеобщо подслушване на български жители в новата ни история. Това е български " Уотъргейт ", безусловно. В тези материали (които комисията има) го няма президента, само че е обществено известно, че и той е измежду тях. Към сегашния миг имаме 3 листата със 132 жители, които са подслушвани и на които знаем имената. Сред тях има публицисти – известни и не толкоз известни, общественици, цивилен деятели, политици, претенденти за депутати ", сподели Хаджигенов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР