По неофициални данни, изтекли в медиите, Тагарев ще запази своята

...
По неофициални данни, изтекли в медиите, Тагарев ще запази своята
Коментари Харесай

Политологът Марая Цветкова: Борисов прехвърли цялата отговорност ...

" По неофициални данни, изтекли в медиите, Тагарев ще резервира своята позиция, Асен Василев също може би, само че има брожения за останалите. И за това не можем да знаем в каква степен ще бъдат предоставени още министерски кресла на ГЕРБ и кои ще бъдат те. Тагарев се пробва да го играе самостоятелен, не зависи от партийните централи на Демократична България и там също има някакви брожения. В Политическа партия особено към момента разчитат на някакъв информационен комсомолски проект, който в Демократична България от дълго време е погубен, тъй като не прави работа, когато си част от едно ръководство и си в действителна коалиция ", уточни тя.

 

 

" Това, което аз приканвам от ден 1, е да се подпише съдружно съглашение, тъй като на всяка драма, била тя измислена или неизмислена, те ще имат някаква все едно пътна карта, по която да вървят и да си вършатработатат. В противоположен случай цялата връзка сред двете партии отива по дяволите, тъй като нямат един разказ, който да следват. Хората им заплащат заплати, с цел да поемат политическа отговорност. Като имаш съдружно съглашение свадите би трябвало да бъдат туширани ", счита Цветкова.

" Мария Габриел пристигна неопетнена от Европейска комисия, до момента в който Денков доста бой яде до момента в който стане министър-председател ", сподели още политологът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР