По (НЕ)кадърните ремонти ще ги познаете! Това оставят след себе

...
По (НЕ)кадърните ремонти ще ги познаете! Това оставят след себе
Коментари Харесай

ГЕРБ-ерски РЕЗИЛ: Плочките пред НДК се надигнаха, явно 2,5 МИЛИОНА не са достатъчни! Фандъкова – срам за България и председателството!

По (НЕ)кадърните поправки ще ги познаете! Това оставят след себе си ръководещите от ГЕРБ, които по този начин и не откриха почтен строител, който един път за постоянно да направи ремонта към НДК успешен.

И да не ви се има вяра, това е ситуацията – още веднъж плочките към НДК са надигнати. Отново ремонтът е фалшив. И нали знаете, ще чуем: Той е в гаранция, ще бъде ремонтирано за сметка на компанията. Е, да де, но г-жо Фандъкова, редно ли е от НАШИТЕ пари да давате за пишман строители, които не могат да наредят едни плочки.

И по този начин още преди да е свършило няколкомесечното председателство на България, пред НДК към този момент стартира разрухата.

НДК е център на събитията от председателството на съвета, а ремонтът завърши едвам в края на предходната година. Социалните мрежи гърмят, а фотоси демонстрират по какъв начин част от плочките към този момент са се надигнали.

Справка в Столичната община сочи, че за ремонта са платени 2.5 млн. лв. без Данък добавена стойност.

С едно изречение – отново се изложихме пред чужденците.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР