По най-добрия начин завърши сезон 2020 за пловдивския отбор “КА-2

...
По най-добрия начин завърши сезон 2020 за пловдивския отбор “КА-2
Коментари Харесай

КА-2 Рейсинг Тийм с три титли за сезон 2020

По най-хубавия метод приключи сезон 2020 за пловдивския тим “КА-2 Рейсинг Тийм”. В този сложен и под напрежение поради ковид авто сезон, отборът приключи акцията си за тази година с три шампионски и две вицешампионски трофеи. Това стана факт, откакто плануваното последно съревнование за тази година - Писта Бургас бе анулирано.

С шеста шампионска купа в серия „ Макси” се окичи Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X), който приключи този сезон с три победи и едно второ място. Трите победи на пловдивчанина бяха на Писта Енеос, Писта София и Писта Стара Загора, а второ място той записа на Писта Хасково, която се оказа и последна за този сезон. Това е и четвърта поредна купа за водача на КА-2 Рейсинг.

С втора вицешампионска купа завършва сезона Камен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X). През този сезон той на три пъти приключи на четвърто място, а най-хубавото си достижение, Василев записа на софийското трасе, където се класира на трето място.

В отборното класиране в шампионата на писта и затворен маршрут тимът на “КА-2 Рейсинг Тийм” остана непобеден през този сезон. На четири пъти пловдивският отбор се качи на най-високото ходило на почетната стълбичка през сезона, с което заслужи и отборната купа за тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР