По нашия житейски път се срещаме с най-различни хора. Някои

...
По нашия житейски път се срещаме с най-различни хора. Някои
Коментари Харесай

Недейте да казвате ТЕЗИ 7 неща на хората, на които държите

По нашия житейски път се срещаме с най-различни хора. Някои от тях остават с нас до края, други са със задачата да ни дадат уроци, трети са просто къса спирка и така нататък Но фактът, че би трябвало да внимаваме какво и с кого споделяме, е неоспорим. Думите се резервират вечно в съзнанието на събеседника ви и би трябвало деликатно да ги сортираме по този начин, че да не оставяме доживотни рани в сърцата на околните си. Нека забележим какво е по-добре да спестим на индивида против нас, според от това каква е ролята му в живота ни:

На шефа си не казвайте „ Това не е част от работата ми “

Наистина от време на време работодателите се възползват от служащите си и им слагат спомагателни задания или усилват работното време, само че съпротивата по този метод няма да ви докара позитиви, изключително в случай че се надявате за покачване или нарастване на заплатата. По-добре се пробвайте да изкажете възприятията си по по-дискретен и грациозен метод.

Не казвайте на родителите на половинката си „ Дъщеря ти/ синът ти обича по този начин “

Не се опитвайте да замените родителите на колегата ви, защото функциите ви в живота му са разнообразни. Не се правете, че знаете доста повече за него от самите тях, тъй като това може да ги нарани и да сътвори спорове сред вас.

Не казвайте на детето си „ Защо не си като брат си/ сестра си?! “
5 неща, които една жена не би трябвало да споделя даже с най-хубавата си другарка
Всяка уважаваща себе си жена би трябвало да резервира някои неща в загадка даже от най-хубавата си другарка. Има някои неща, за които е най -доб...

Всяко дете е самостоятелно и не трябва да бъде сравнявано с никое друго, тъй като то има радикално разнообразни качества и качества. Тези думи отекват като ехтене за цялостен живот в мозъка на детето ви. То може да си намерения, че вие не го обичате задоволително, че сестра му/брат му е обичаното дете и то не е почтено за вас. Както и по този метод може да създадете омраза сред децата си.

Не казвайте на интимния си сътрудник „ Не ти имам вяра “

Защо тогава сте поверили тялото си на него? Подобен вид връзки би трябвало да бъдат построени на база доверие, с цел да върви всичко безпрепятствено. По този метод вие засягате колегата си и разклащате връзките си с него.
Не казвайте на другар „ Не се притеснявай, ще ти мине с времето “

По този метод давате на приятеля си да разбере, че не желаете да се занимавате с неговите проблеми и грижи и се пробвате да го утешите единствено с едно изречение. 

Не казвайте на лекаря си „ Не мислите ли, че това е по-подходящото лекуване “
10 значими неща, които мъжете се опасяват да кажат на дамите
Дори и да не ви се има вяра и мъжете се опасяват да изрекат всичко, което мислят пред своята обичана. Ето кои са 10-те значими неща, които...

Не давайте препоръки на експертите и не се съмнявайте в тяхното мнение и избор, в случай че обстановката не е крещяща. Все отново, в случай че нещо ви кара да не се доверите на 100% на даден доктор, постоянно може да потърсите второ мнение по въпроса, без да обиждате този експерт.

Не казвайте на брат си/ сестра си „ Не си ми родител, не ми казвай какво да върша “

По-големите братя или сестри доста добре осъзнават обстановките, в които можете да попаднете в днешно време. Затова не навлизайте в разногласия, когато ви дават препоръки – те го вършат за ваше положително, а не за тяхна полза.

Не казвайте на преподавател „ Изобщо не знаете какво вършиме “

Не търсете казуса постоянно в учителите, а погледнете в себе си или във вашето дете. Понякога не виждаме дребни елементи или се оставяме да бъдем излъгани, като насочваме упреците си към неверен човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР