По нареждане на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев

...
По нареждане на министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев
Коментари Харесай

Освободиха шефа на „БДЖ - Пътнически превози”

По разпореждане на министъра на превоза и известията Николай Събев се организира изключително съвещание на Съвета на шефовете на „ Холдинг БДЖ " ЕАД, който взе решение за освобождение от служба на Любен Нанов, шеф на „ БДЖ - Пътнически транспорти ".

Посочените претекстове са свързани с неприятното мениджърско ръководство, обвързвано с ръководенето на експлоатационната активност на сдружението, оповестяват от отрасловото ведомство.

В известието на МТИТС се прецизира, че установените нарушавания в осъществяването на ремонтните стратегии на мотрисите и вагоните способстват за утежняване на предоставяната услуга, което не е в отбрана на публичния интерес.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ", като единствен жп транспортьор, изпълняващ обществена функционалност, би трябвало да бъде оздравено по най-конструктивния метод, с цел да могат ползвателите да пътуват бързо, удобно и при спазено разписание на влаковете ", показват от министерството.

Длъжността шеф на „ БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД за период до осъществяване на конкурс за избор на нов шеф ще заеме Константин Азов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР