По нареждане на кмета на София Йорданка Фандъкова на терен

...
По нареждане на кмета на София Йорданка Фандъкова на терен
Коментари Харесай

Аварийните екипи в София са реагирали на над 10 сигнала заради силния вятър

По разпореждане на кмета на София Йорданка Фандъкова на терен са пет екипа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община, които реагират на сигнали свързани с вятъра, оповестиха от пресцентъра на Столична община. 

От сутринта спешните екипи на Столична община са реагирали на повече от 10 сигнала по отношение на вятъра в София, заяви шефът Красимир Димитров. Те са за паднали или рисково наклонени дървета, загради на строителни обекти. Най-много са сигналите от регион „ Витоша " и „ Нови Искър ".

" Напомняме на жителите да бъдат деликатни при напредването си и да обезопасят незакрепени предмети от тераси или прозорци. Строителните компании и реализатори на обекти да ревизират оградите и скелета на строителните обекти. Търговците да обезопасят рекламно-информационните си детайли ", декларират от Столична община. 

 Вчера от Национален институт по метеорология и хидрология осведомиха, че за през днешния ден е разгласен оранжев и жълт код за рисково време със мощен вятър и значителни превалявания в редица области в страната. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР