По мое мнение президентът Румен Радев не следва да подпише

...
По мое мнение президентът Румен Радев не следва да подпише
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Мотивите за остраняването на шефа на ДАНС са нефелни, смешни

По мое мнение президентът Румен Радев не следва да подпише желаната оставка на шефа на ДАНС от страна на премиера. Причаната е, че претекстовете на Николай Денков са незначителни, нефелни, смешни. 

Това разяснява пред Нова тв Димитър Стоянов. 

На това държавно управление всички други са им отговорни, само че не виждат виновността в себе си. Те считат, че президентът им е отговорен, че им пречи. Вината виждат в Народно събрание. Виждат виновността в ЦИК, в служебното държавно управление, в службите, само че не виждат личната си виновност, разяснява той.

Да си погледнат своя зам.-министър, тъй като точно в него е повода да няма машинен избор на първия тур за локалните избори. Как да бъде освободен ръководителя на ДАНС за това, че той не е направил надзор над своя заместител откакто физически не е бил в България, а е бил в командировка. Още повече, че съгласно закона за ДАНС, когато отсъства ръководителя, го замества един от заместниците, опраделен със заповед. ДАНС са спазили всички правила, уточни той.

Председателят на ДАНС има 5-годишен мандат не инцидентно. Службите имат потребност от резистентност, не може да се сменя шефа им през три месеца, разяснява още той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР