По-малко то две седмици преди предсрочния парламентарен вот на 2-ри

...
По-малко то две седмици преди предсрочния парламентарен вот на 2-ри
Коментари Харесай

Стефан Янев: Решенията, които се търсят за българските граждани, нямат партийно оцветяване

По-малко то две седмици преди предварителния парламентарен избор на 2-ри октомври, в студиото на „ Здравей, България ” гостува Стефан Янев. Той е водач на партия „ Български напредък ”.



При избор дали да поддържат мандат на „ Продължаваме Промяната ”, или на ГЕРБ-СДС, Янев отговори, че ще чакат трети мандат. Нека не бързаме с алените линии, дано да влезем в действителен диалог за вероятните управнически решения, които предстоят, прикани някогашният длъжностен министър-председател.

По думите му „ алените линии ” са, с цел да очертаят политическия профил на една партия. Когато обаче става въпрос за управнически стратегии и търсене на решения, тогава те трябвало да бъдат на правилото на взаимоотношението, безапелационен беше водачът на „ Български напредък ”. Решенията, които се търсят за българските жители, за българския бизнес, нямат никакво партийно оцветяване – те са или работещи, или неработещи, счита Стефан Янев.

Той акцентира, че в случай че обстановката е невъзможна и хипотетично се чака да има нови избори, най-малко да бъде направено допустимо тези нови избори да бъдат след една година - т.е. да бъде програмиран този интервал. Всякакви разновидности са вероятни – това държавно управление да има някакво прилагателно, което се назовава „ краткотрайно ”, „ програмно ”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР