По-малко са диагностицираните с COVID-19 през изминалото денонощие в Хасковска

...
По-малко са диагностицираните с COVID-19 през изминалото денонощие в Хасковска
Коментари Харесай

72-ма с  COVID-19, ръст на учениците под карантина в Хасковс...

По-малко са диагностицираните с COVID-19 през миналото денонощие в Хасковска област и са 72. Най- доста са в община Хасково – 24, следва община Харманли с 13. Сред новите случаи са 2 учителки - от СУ „ Неофит Рилски “ в Харманли, под карантина са 46 възпитаници от 8 Б и 10 Б клас. Днес се чака решение по какъв начин да продължи образованието в общината поради многото карантинирани възпитаници.

Под карантина са и 49 възпитаници от 8 Б и 10 Б клас в свиленградската гимназия. Трима възпитаници от Хасково са диагностицирани с COVID-19 – ученик на ПМГ „ Акад. Боян Петканчин “ от 9 Б клас, под карантина от през днешния ден се слагат контактните възпитаници и учители, възпитаник от 5 А клас на същото учебно заведение /под карантина са 21 ученици/ и ученичка от 11 Б клас на ФСГ, където са карантинирани 15 възпитаници и 5 учители.

С коронавирусна зараза е и здравна сестра от Дом за пълнолетни лица с психологични разстройства в Свиленград.

196 души от област Хасково се лекуват в болнични заведения, в тях към момента има свободни кревати. Починала е жена на 70 години от община Свиленград, позитивна от 14.10. 2021 година и приета в болница 3 дни по-късно. Тя е имала диабет и сърдечно заболяване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР