По-малко от три часа остават до финала на България търси

...
По-малко от три часа остават до финала на България търси
Коментари Харесай

Кои са фаворитите на Катето Евро и Любо Нейков преди финала на "България търси талант"?

По-малко от три часа остават до финала на " България търси гений ". За първи път освен в България, само че и в цяла Европа ще има жестов превод. Освен това по време на грандиозното шоу най-запалените почитатели и този път ще имат опция да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на – в действително време и на всички устройства.

Катето Евро и Любо Нейков гостуваха в предаването " 120 минути " малко преди да отидат в студиото на " България търси гений ". Имат ли си любимци? За кого съжаляват, че не е съумял да стигне до финала? Вижте какво споделиха двамата пред водещия Светослав Иванов.

" Аз съм от два сезона в " България търси гений " и не се открива доста елементарно гений. Защото има доста хора, които на мен доста ми харесват, само че на другите членове в журито не им харесват. Не е елементарно да откриеш гений - всеки има усет и свое виждане кой е гений и кой не ", сподели Евро.

" За мен геният е разграничим по един доста явен и значим аршин - в случай че го правиш със сърце и с обич ", сподели Нейков.

" Аз нямам любимец. Харесвам всички, които стигнаха до финала ", добавя Катето Евро.

" Кой на кого е любимец няма никакво значение, тъй като това е предаване за всички - всеки да си откри това, което на него му харесва и ще възпламени някакъв негов гений ", сподели Любо Нейков.

" Много деца ще се вдъхновят от разнообразни надарени хора в това предаване и ще стартират да се занимават с нещо, с цел да намерят себе си ", добавя той.

" Аз доста обичам деца. Винаги желая да печелят деца, когато се явяват ", сподели Евро.

" Дали имаме любимци с Катето няма никакво значение. Сега са значими феновете и техните любимци ", прикани Любо Нейков феновете да гласоподават за спечелилия в седмия сезон на шоуто за гении по bTV.

Вижте какво още споделиха Катето Евро и Любо Нейков във видеото горе.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР