По-малко от седмица остава до крайния срок за регистрация на

...
По-малко от седмица остава до крайния срок за регистрация на
Коментари Харесай

Последна седмица за участие в Dibla Design Awards

По-малко от седмица остава до крайния период за регистрация на планове в тазгодишното издание на Dibla Design Awards – българските годишни награди за интериорен дизайн. Одобрените поръчки на уеб страницата www.dibla-awards.com към този момент минават котата от 100 броя, а регистрациите са отворени до 23:59 на 10 ноември (петък).
Журито, формирано от интернационалните и български експерти, преподаватели и практици, към този момент е в подготвеност, с цел да отсее номинираните измежду всички номинирани. „ В общество на свръхконсумация положителните практики в дизайна са извънредно значими. Те основават добавена стойност и резистентност, наблягайки обстоятелството, че материалите и дизайнът са нещо дълготрайно, не просто тренд или мода. Дизайнът на Балканите не прави изключение от положителните практики, тъй че чакам да видя отлична работа от българските експерти “, споделя в изявление пред уредниците членът на журито арх. Ивоне Тадер от Румъния и добавя, че тя самата наподобява на своите сътрудници по това, че „ жадува положителния дизайн “.

Очаквано на максимален интерес се радва категорията „ Апартамент “ в секция Жилищен интериор, където има най-вече поръчки, демонстриращи този „ добър дизайн “. Задачата пред интернационалното жури ще бъде комплицирана и при категориите „ Офис/работна среда “ и „ Магазин/изложбена повърхност “ от секция „ Обществен интериор “, където също са подадени доста евентуални любимци. Най-добрите поръчки във всяка от категориите ще бъдат избрани от журито и без значение дали получават първа премия или не, ще бъдат показани в първокласния азбучник на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла “, която всяка година отличава „ Най-доброто в българския дизайн “.
Кои ще са „ най-хубавите от най-хубавите “ ще стане ясно на формалната закриваща гала на 22 ноември (сряда) в столичния Sofia Event Center. Над 600-те посетители ще имат шанса да се срещнат с номинираните планове, а кулминационната точка на събитието ще бъде награждаването на българския интериорен „ Дизайнер на годината “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР