По-малко от месец след премиерата на поредицата Baby Reindeer на

...
По-малко от месец след премиерата на поредицата Baby Reindeer на
Коментари Харесай

Истинската Марта от Baby Reindeer проговаря

По-малко от месец след премиерата на поредицата Baby Reindeer на Netflix, дамата, за която се твърди, че е въодушевила героинята на Марта, проговаря. В сериала се споделя за хипотетичните прекарвания на основателя на сериала - известния комедиант Ричард Гад - с автентичен преследвач в лицето на Марта.

Сега същинската жена на име Фиона Харви споделя, че обликът ѝ, показан в продукцията, не е прецизен.

Харви е 58-годишна шотландка, която и преди е била упреквана в гонене. Тя даже споделя, че в този момент Гад е „ захласнат “ от нея.

Жената гостува в шоуто на Пиърс Морган " Piers Morgan Uncensored " в четвъртък. Тя споделя, че е била принудена да приказва обществено след премиерата на сериала на 11 април.

„ Интернет " детективите " ме стоукнаха, преследваха ме и ми насочиха смъртни закани. ", разяснява тя.

Харви твърди, че не е гледала нито един епизод от Baby Reindeer, като назовава сериала „ нецензуран “, „ отблъскващ “ и „ женомразки “ - най-много поради описанието на Марта. Героинята е изиграна от актрисата Джесика Гънинг.

След като за първи път разкри самоличността си в изявление за шотландската медия Daily Record, Харви показа спомагателни детайлности за хипотетичната си връзка с Гад в изявлението с Пиърс Морган. По думите ѝ тя е срещала комика единствено „ два или три пъти “ – число, което пораства до „ пет, шест пъти ” по време на изявлението.

Харви споделя, че за разлика от това, което е изобразено в Baby Reindeer, същинският Гад не ѝ е предложил чаша чай по време на първата им среща.

„ Никой не получава нищо гратис от " Хаули Армс “, разяснява тя локалното заведение, където се допуска, че са се видели.

После Харви споделя по какъв начин Гад се е намесил в неин диалог, който тя е водела с различен човек.

„ Изглежда, че той беше захласнат от мен от този миг нататък. Никога не трябваше да влизам в този бар. “

Пиърс Морган притиска Харви с обстоятелството, че Netflix и Гад настояват, че комикът има към 41 000 имейла, 350 гласови известия, 106 писма и редица туитове, които тя му е изпратила.

Харви признава, че е изпратила „ шепа “ имейли с „ шеговити закачки “, едно писмо и няколко туита, които към момента се виждат обществено. Едно писмо от 1 септември 2014 година гласи: „ Получи ли мейлите ми или ги адресирам на неверен адрес? “

Харви отхвърля и да е оставяля гласова поща на Гад: „ Знам, че той няма 350 гласови известия от мен. Освен в случай че не ме е записвал в " Хаули Армс ". Не съм му се обаждала “.

Тогава Морган пита: „ Предизвиквате ли го да разкрие доказателствата си? “

„ Не, бих го провокирала да ме остави на мира “, отговоря Харви.

Харви обаче признава, че е съумяла да се припознае в Марта. Но не поради преследването, а поради заглавието на сериала на Netflix. Тя, сходно на Марта, е имала играчка елен, когато е била дете - отпратка към заглавието baby reindeer - бебе елен от британски език.



По напред в епизода Морган моли Харви да минат през редица други детайлности от сериала. Тя споделя, че е ходила единствено на едно от комедийните представления на Гад и че в никакъв случай не му се е подигравала. Харви отхвърля и да се е свързвала с родителите на Гад. Твърди, че не се е " размотавала " пред дома му, отхвърля и версията, че е нападала приятелката му:

„ Не мисля, че е имал приятелка; Мисля, че е хомосексуален. Но не, в никакъв случай не съм бил в дома му, нито съм нападала някоя другарка или нещо сходно. "

За разлика от героинята Марта в сериала, Харви твърди, че тя в никакъв случай не е насилвала полово Гад, камо ли да е влизала в пандиза, откакто се е признала за отговорна за тормоз.

Гад преди този момент е признавал, че развитията на сюжета в Baby Reindeer са тръгнали в креативна посока - т.е. не претендират за цялостна меродавност. Някои елементи са „ леко изменени, с цел да основат трагични кулминационни точки “, разяснява той пред The Guardian. „ Очевидно е правилно прочувствено: бях грубо преследван и измъчван. Но искахме претърпяното да съществува в областта на изкуството, както и да защитим хората, на които се основават облиците. ”

Сега Харви декларира, че Netflix и Гад „ лъжат “ в представянето си на сериала.

„ Те го оповестиха за същинска история, а не е. “, споделя тя, преди да се обърне към основателя на сериала: „ Остави ме на мира, апелирам. Гледай си живота. Намери си подобаваща работа. Ужасена съм от това, което направи. "

Харви също разяснява, че възнамерява да предприеме правосъдни дейности.

В различен миг от изявлението Морган пита Харви, която е имала „ четири до шест “ разнообразни имейл акаунта и четири телефона в предишното си, дали в миналото е била влюбена в Гад.

„ Пиърс, това сериозен въпрос ли е? “ Не. ", гласи отговорът ѝ.

Всъщност тя твърди дори, че Гад един път ѝ се е предложил: „ Той ме помоли да дремя с него. Мисля, че го отблъснах мощно. Не одобрявам дребни момчета без работа. "

Харви обаче признава на Морган още, че не всеки път е изцяло откровена - „ Изричам безобидни неистини, в случай че е безусловно неотложно ".

Тя споделя и че „ вероятно “ ще се подложи на тест с детектор на лъжата.

В последните моменти от изявлението Морган кара Харви да се обърне към камерата, където тя заключва: „ Трябва вие да решите (кой е лъжецът), само че моят разум споделя, че той лъже. “

След хитовия сериал Гад помоли феновете да спрат да търсят действителните хора зад неговите герои. Пред Vanity Fair той показа, че контузията от прекарването му остава: „ Когато става въпрос за гонене, в никакъв случай не можеш да избягаш в действителност. Винаги има капка паника на тила ти. "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР