По-малко от месец остава до крайния срок за кандидатстване за

...
По-малко от месец остава до крайния срок за кандидатстване за
Коментари Харесай

По-малко от месец до крайния срок за кандидатстване в Siemens Press Award 2018

По-малко от месец остава до крайния период за кандидатстване за третото издание на районния журналистически конкурс Siemens Press Award, проведен от Siemens.

Тази година тематиката на съревнованието е „ Дигиталното бъдеще на градовете, промишлеността и енергетиката ".

Основната цел на Siemens Press Award е да отличи най-хубавите медийни материали по тематиката, както и да насърчи общуването сред публицисти от района на Централна и Югоизточна Европа.

Третото издание на Siemens Press Awards се организира в 11 страни от Централна и Югоизточна Европа – Словакия, Румъния, Унгария, България, Украйна, Хърватска, Словения, Молдова, Черна гора, Сърбия, Австрия, както и Израел.

В състезанието могат да вземат участие печатни, онлайн и електронни медии. Крайният период за кандидатстване е 15 август 2018 година, като кандидатурите би трябвало да бъдат изпращани на имейл: [email protected]

За да вземат участие в състезанието, материалите би трябвало да са излъчени или оповестени в интервала 1 октомври 2017 година – 14 август 2018 година Те би трябвало да отразяват в дълбочина разнообразни аспекти на цифровото бъдеще в народен или интернационален подтекст.

Темата включва както дигитализацията в промишлеността, по този начин и бъдещето на „ умните градове ” с техните интелигентни здания, транспортни системи и инфраструктури. В това число влиза и енергийният бранш, в който „ умните ” мрежи (smart grids) ще играят все по-голяма роля  за зареждането с сила на градовете и предприятията. 

Изпратените материали ще бъдат оценени във всяка страна от жури, което включва специалисти, водещи публицисти и представител на Siemens. Победителите от обособените страни ще се класират за финалния кръг на надпреварата. Трите най-хубави журналистически материала от Югоизточна Европа ще бъдат оповестени и наградени в края на септември 2018 година на гала във Виена. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР