По-малко от две седмици преди началото на срещата на световните

...
По-малко от две седмици преди началото на срещата на световните
Коментари Харесай

Германия засилва проверките по границата

По-малко от две седмици преди началото на срещата на международните водачи от Г-7 в Бавария Германия вкара спомагателни инспекции по своите граници, съобщи ДПА.

Длъжностните лица се пробват да сведат рестриктивните мерки до най-малко, сподели през днешния ден представител на полицията и добави, че дейностите са ориентирани против влизането в страната на възможни причинители на закононарушения. Правят се инспекции по пътищата на влизане в Германия, както и във влаковете и по туристически направления по границата.

Ръководителите на страните от Г-7 (Германия, Франция, Англия, Италия, Съединени американски щати, Канада и Япония) ще се срещнат в замъка Елмау сред 26 и 28 юни.

Проверките по вътрешната граница на Европейски Съюз сред Германия и Австрия в действителност се правят от есента на 2015 година поради избухналата тогава мигрантска рецесия. Временното прекъсване на действието на Шенгенското съглашение по границата бе неведнъж удължавано или още веднъж налагано.

Министърът на вътрешните работи на провинция Бавария Йоахим Херман, съобщи, че заради влошената международна политическа конюнктура спомагателните ограничения за сигурност са още по-важни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР