По-малко от две седмици остават до TEDxVitosha 2019, като темата

...
По-малко от две седмици остават до TEDxVitosha 2019, като темата
Коментари Харесай

Ако успеете да решите тази задача, получавате отстъпка за TEDxVitosha

По-малко от две седмици остават до TEDxVitosha 2019, като тематиката на тазгодишното издание е " Намерете х ". Явно с готовност да подгреят публиката, уредниците пуснаха задача с търсене на незнайното х, а най-бързите 20 души печелят 10 лева отстъпка от цената на билета . Билетът включва целодневното прекарване, всички лекции, храна и питиета през целия ден, както и раница, цялостна с дарове, за всеки.
Ето какво би трябвало да извършите:
1. Решете уравнението:
2x2 - 3(1 – x)(x + 2) + (x - 4)(1 - 5x) + 58 = 0
2. Добавете към получения отговор броя на лекциите на тазгодишното издание на TEDxVitosha. Отговорът е на формалния им уебсайт:. Към лекциите се причисляват както лекторите, които ще приказват, по този начин и артистичните осъществявания.
3. Полученото число прибавете към кода tedxvitosha, изписано с дребни букви и слято. Пример: tedxvitosha58
4. Идете на и въведете този код в обозначеното поле.
5. Честито! Вие сте един 20-те печеливши.
***
За TEDx, x=самостоятелно проведено събитие
В духа на концепциите, които си коства да бъдат споделяни, TED основава стратегия, наречена TEDx.
TEDx е стратегия от локални, независимо проведени събития, които събират хората дружно, с цел да споделят прекарване в духа на TED. Нашето събитие се споделя TEDxVitosha, където x=самостоятелно проведено TED събитие. На TEDxVitosha ще съвместим видеа от TED Talks и лектори онлайн, с цел да запалителен искрата на въодушевена полемика и да подтикваме основаването на условия за продан на хрумвания.
Конференцията TED дава общи насоки за програмата TEDx, само че обособените TEDx събития, в това число и нашето, се провеждат независимо.
За TED
TED е неправителствена организация, отдадена на " концепциите, които си коства да бъдат споделяни ", нормално под формата на къси, въздействащи лекции, изнесени от водещите мислители и дейци на деня. Много от тези лекции идват от годишната конференция на TED във Ванкувър, Канада, от конференциите TEDWomen и TEDGlobal, и от хилядите без значение проведени TEDx събития по света, които след това стават налични гратис на и в други канали.
Безплатните и отворени начинания на TED за шерване на хрумвания включват TED.com, където нови TED Talk видеа биват качвани всеки ден; TEDx, който дава лицензи на хиляди персони и групи, създаващи месни, без значение проведени събития по света в стила на TED; програмата TED Fellows, която сортира иноватори от целия свят, с цел да умножи въздействието от техните забележителни планове и дейности; и просветителната самодейност TED-Ed.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР