По-малко от две седмици ни делят до откриването на най-големия

...
По-малко от две седмици ни делят до откриването на най-големия
Коментари Харесай

Вижте ексклузивни кадри от Plovdiv Plaza Mall, има и изненади!

По-малко от две седмици ни разделят до откриването на най-големия търговски център в Пловдив - Plovdiv Plaza Mall. Интензивната работа по довършването му тече с цялостна пара, пловдивчани очакват с неспокойствие 22 ноември, когато е и формалното му разкриване. Много от магазините към този момент са съвсем подготвени, а Plovdiv24.bg  успя да се снабди с извънредни фрагменти от интериора на някои от тях. 

Както към този момент съобщихме, дебют на пловдивския пазар прави шведският мебелен колос ИКЕА, който ще открие третия си център за поръчки в страната точно в Plovdiv Plaza Mall. В него посетителите ще могат да се вдъхновят с разнообразни хрумвания за обзавеждане, да се допрян до определена част от продуктите на ИКЕА и да създадат своите поръчки, избирайки от целия подбор на компанията. Мострените зали на ИКЕА към този момент са подредени и в очакване на първите си гости. Има обаче още една изненада - ИКЕА кани децата на Пловдив в годишния си конкурс за детска рисунка на ИКЕА, който дава опция творенията на малчуганите да прескочат от листа и да оживеят като плюшена играчка от сбирката на ИКЕА  " SAGOSKATT ". Рисунките от миналогодишния конкурс към този момент са " създадени " и единствено след дни ще могат да бъдат открити в новооткрития център за поръчки на шведската верига точно в Plovdiv Plaza Mall. Във " Вълшебен конкурс 5 " може да се включат деца до 12-годишна възраст. Условието е в интервала до 18 ноември да качат рисунка на своя утопичен другар на специфичната платформа ikeaplay.bg, показват от компанията.

Plovdiv Plaza Mall ще отвори порти на 22 ноември с доста занимания, вълнуващи изненади и специфични промоции на дълго чакани фешън марки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР