По-малко от две години остават до Олимпийските игри в Париж,

...
По-малко от две години остават до Олимпийските игри в Париж,
Коментари Харесай

Защо във френската столица все още не могат да се намерят продукти със символите на Париж 2024?

По-малко от две години остават до Олимпийските игри в Париж, а към момента в комерсиалната мрежа няма продукти отдадени на семейството на френската столица.

Медиите във Франция означават, че " към този момент е време Организационният комитет на игрите да пусне в продажба нормалните артикули, които съставляват значим източник на приходи, изключително във времена на инфлация ".

Постъпленията генерирани от продажбата на сувенири, тениски, якета, чанти и доста други, носещи логото на Париж 2024 биха могли да доведат до повишение на приходите в държавната хазна, означават от уеб страницата francetvinfo.

Майкъл Пейн, някогашен маркетинг шеф на Международния олимпийски комитет в продължение на 20 години е учуден след тридневен престой в столицата на Франция. " Видях доста продукти с облика на Меси, както и такива с Тур дьо Франс, само че никакви артикули за Олимпийските игри в Париж. Никога не съм виждал такова нещо в град хазаин, две години преди игрите ", отбелязва Пейн.

Според уредниците обаче, няма място за суматоха. Шампионът по джудо и част от организацията на игрите Теди Ринерт признава, че някои страни пускат на пазара почитател продуктите си доста по-рано, само че и прибавя " Франция е привикнала да го прави в последния миг, ние към момента вършим нещо извънредно. "

Билетите за надпреварите към този момент са в продажба. Организаторите показват още, че продуктите отдадени на Париж 2024 могат да се поръчат онлайн, а тяхната продажба в магазините ще стартира в края на годината.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР