По-малко от десет дни ни делят от дебютното участие на

...
По-малко от десет дни ни делят от дебютното участие на
Коментари Харесай

Носител на „Грами“ идва в България за голямо парти

По-малко от 10 дни ни разделят от дебютното присъединяване на именития диджей и продуцент Afrojack в България. Дългоочакваното събитие на 14 юли дава обещание да бъде едно от най-хубавите музикални и образни прекарвания за лятото, събирайки присъщия тон и неповторима сила на Afrojack на Гребна база Пловдив.

Фестивалът SOLAR PLOVDIV , който се организира за втора поредна година кани и още една легенда, която ще води почитателите на неповторимо музикално странствуване, а точно Fedde le Grand. Заедно с хедлайнерите, на 14 юли (петък) ще танцуваме и с Laura van Dam, определяна като „ бъдещето на денс музиката “, както и с и бразилският актьор с хитовия сингъл “Move Your Body ”, Öwnboss.
 фестивал
С многочислените си шлагери, оглавяващи класациите, награденият с „ Грами “ Afrojack е затвърдил статута си на един от най-търсените реализатори на електронна денс музика в света. Работил е с някои от най-големите имена в сектора, измежду които Pitbull, David Guetta и Beyoncé и е спечелил голям брой награди за изключителни си принос към музикалната сцена. Точно по тази причина, идването на Afrojack в България е дълго чакано събитие за почитателите му у нас, които ще станат очевидци на качествената продукция, предоставена от уредниците на фестивала, YALTA CLUB, на красивата Гребна база в Пловдив.

Не по-малко вълнуваща е и появяването на Fedde Le Grand, който от дълго време е в сърцата на българската аудитория. Той е едно от водещите лица на международната хаус сцена с ремикси за актьори като Coldplay, Madonna, Robbie Williams и доста други. Холандецът е разгласен за един от 30-те най-влиятелни диджеи в класацията на DJ Mag Top 100 и досега остава универсална мощ в международната промишленост за денс музика.

Не пропускайте шанса си да се насладите на две от най-големите имена на международната сцена и да преживеете една незабравима вечер по време на.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР