По-малко от 24 часа след трагедията протестиращи се събраха на

...
По-малко от 24 часа след трагедията протестиращи се събраха на
Коментари Харесай

Протестиращи почетоха паметта на убитите момичета при жестоката катастрофа в София

По-малко от 24 часа след нещастието протестиращи се събраха на мястото на жестоката злополука, с цел да почетат паметта на убитите на тротоара млади дами.

Протестиращите желаят по-строги наказания против водачите с десетки нарушавания на пътя. Настояват още и за санкции за чиновници на институциите, които позволяват сходни рецидиви.

Оставки и уволнения на всички, позволили Георги Семерджиев да се движи безнаказано по пътя, желаят хората, събрали се непринудено на мястото на злокобната злополука.

" Исках този човек да се откри непременно, мислех всевъзможни неприятни неща за него, по-късно се поуспокоих и в действителност осъзнах, че той е просто един причинител на това двойно ликвидиране, само че поръчителите са други. Това са всички подкупни служители на реда, които взимат подкупи и пускат тези хора да се движат по пътя си ", съобщи Михаил Йончев, уредник на митинга.

От Националната следствена работа също приканиха за бързи ограничения за попречване на такива произшествия. От там показаха, че са импортирани няколко оферти на основния прокурор за по-високи санкции.

" И молбата ми към законодателя е да вземе такива ограничения, с цел да бъдат оптимално превентирани подобен вид закононарушения за завишаване на наказванията при шофиране след приложимост на алкохол и опиати и другото е за лишаване на моторните транспортни средства, когато са притежатели управлявали ги след приложимост на алкохол и опиати ", сподели още Ясен Тодоров, заместник-директор на Национална следствена служба.

Oт Министерство на вътрешните работи обявиха също, че е въведена организация, която обезпечава по-интензивно полицейско наличие по улиците на огромните градове освен в тъмните часове от деня. Предвижда се w регионите, които не могат да бъдат покрити с задоволително физическо наличие на служители на реда, да бъде инсталирана спомагателна техника, която да оказва помощ за разкриването на закононарушения от всевъзможен вид.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР