По-малко от 24 часа, след като обяви, че няма да

...
По-малко от 24 часа, след като обяви, че няма да
Коментари Харесай

Джокович се отказа и от турнира в Доха, остава под въпрос за Australian Open

По-малко от 24 часа, откакто разгласи, че няма да играе в демонстративния шампионат в Абу Даби, Новак Джокович разкри нови елементи към здравословното си положение. Бившият №1 в мъжкия тенис добави, че няма да играе и на шампионата в столицата на Катар Доха (1-8 януари) от сериите АТП 250.

" За страдание обстановката с лакътя ми не се промени изключително след през вчерашния ден и към момента изпитвам болежка. Заради това ще би трябвало да се откажа от присъединяване в Доха. Съжалявам, че няма да мога да играя пред моите почитатели в страната ", заяви сърбинът посредством формалния си уебсайт.

Джокович е първенец от последните две издания, като през 2017 година победи Анди Мъри в трисетов мач, а година по-рано се оправи с Рафаел Надал. Той добави, че по наставление на лекарския си щаб ще продължи с физиотерапията и специфичните процедури.

Турнирът в Доха е употребен от Джокович като загрявка за Australian Open в последните години. Сърбинът е шесткратен първенец в Мелбърн, само че към този момент присъединяване му на първия шампионат от Големия шлем за годината остава под въпрос.

" Едва когато съм подготвен 100% за игра ще се върна на корта. Надявам се това да бъде скоро и желая да благодаря на всички за разбирането ", добави тенисистът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР