По-малко от 200 дни остават до най-голямото футболно събитие на

...
По-малко от 200 дни остават до най-голямото футболно събитие на
Коментари Харесай

Остават по-малко от 200 дни до началото на Световното първенство по футбол в Катар

По-малко от 200 дни остават до най-голямото футболно събитие на годината – Мондиалът в Катар. Световното състезание ще се организира за първи път в Близкия изток, където подготовката към този момент е на финалната си права. Българска национална телевизия ще излъчи онлайн всички най-интересно в интервала на шампионата сред 21 ноември и 18 декември.

В Катар нетърпението става все по-осезаемо. Обратното преброяване към този момент демонстрира под 200 дни до старта на Мондиала, което предизвика домакините да провеждат поредност от събития в границите на последната седмица, с които да популяризират както културата, по този начин и желанието си да дават на хилядите посетители всичко належащо за една незабравима случка в Близкия изток.

Осемте стадиона, които ще подслонят шейсет и четирите мача от програмата на шампионата, към този момент са в изцяло безупречен тип. Горещините няма да са проблем, тъй като всички уреди са оборудвани със специфична климатична апаратура, която да поддържа температурата към двайсет градуса по целзий.

Шест от стадионите са с потенциал от към четирийсет хиляди фенове, а най-големият измежду тях „ Лусаил Айконик Стейдиъм “, където ще се играе финалът на 18 декември, разрешава на осемдесет хиляди души да следят зрелището онлайн.

Близостта сред стадионите в региона на Доха трансформира този шампионат в най-компактния в историята.

Българска национална телевизия телевизия ще продължи да съблюдава традицията да ви демонстрира най-значимите спортни конгреси. В програмата ще попаднат трийсет и четири срещи онлайн, като останалите трийсет дуела ще бъдат налични за аудиторията директно в уеб страниците на публичната телевизия.

За обогатяване на продукцията Българска национална телевизия ще предложи и три разнообразни излъчвания – в утринните часове на деня, по обяд и дежурното коментарно студио преди и след всеки мач.

Екипите от мястото на събитието ще опитат да оказват помощ на феновете да се потопят изцяло в атмосферата на първия зимен Мондиал.

За феновете на футбола тази година празниците ще стартират много по-рано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР