По-малко от 1/5 от германците са доволни от водената от

...
По-малко от 1/5 от германците са доволни от водената от
Коментари Харесай

Едва 17% от германците са доволни от политиката на Ангела Меркел

По-малко от 1/5 от германците са удовлетворени от водената от немския канцлер Ангела Меркел политика. Това настояват данните от изследване на социологическата компания YouGov, оповестени от вестник " Ханделсблат ".
Според тях единствено 17% от германците са " удовлетворени " или " доста удовлетворени " от курса на политика на канцлера. В същото време 21% от интервюираните са " недоволни " и 33% са " доста недоволни " от политиката на Меркел. Рейтинътг вътрешният министър на страната Хорст Зеехофер е даже по-лош - единствено 15% от интервюираните са удовлетворени от работата му, а 52% не споделят това мнение, съобщи БГНЕС.
Като цяло, единствено 15% от интервюираните утвърждават държавната политика, а 56% от интервюираните не са съгласни с това.
Изследването е извършено сред 24 и 26 септември, като 2 067 души са взели участие в него.
Наскоро държавното управление беше остро разкритикувано в светлината на събитията в град Кемниц, където мигранти убиха локален гражданин, предизвиквайки всеобщи вълнения на ксенофобска почва и скандал с някогашния началник на разузнаването Ханс-Георг Масен. Той се срещна с представители дяснопопулистката " Алтернатива за Германия " и им даде препоръки по какъв начин да избегнат проблеми със закона заради внезапната изразителност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР