По-малко месец ни дели от излизането на първите епизоди на

...
По-малко месец ни дели от излизането на първите епизоди на
Коментари Харесай

Цялата история на секс скандала с Памела Андерсън

По-малко месец ни дели от излизането на първите епизоди на дълго чакания сериал, отдаден на любовната история сред Памела Андерсън и Томи Лий. И по-точно, на видеозаписите от медения им месец, станали обществено притежание.

Вече разполагаме и с цялостен филмов откъс на Pam & Tommy, като в двете основни функции ще забележим Лили Джеймс и Себастиан Стан.

Припомняме небрежно тази напълно действителна история. Секс признакът Памела Андерсън и барабаниста на Motley Crew се срещат през 1995 година и се женят четири дни по-късно. Меденият им месец и всички моменти, свързани с него - да, сексът, за записани на видео за персонално прилагане.

Докато един неудовлетворен занаятчия, работил по дома им (в ролята е Сет Роугън), не взема решение да открадне каквото успее от тях, в това число и въпросната касета. Въпрос на време е тя да се окаже онлайн и да се трансформира в един от най-известните секс кавги в поп културата.

Пред ET Себастиан Стан споделя, че неговият грим за снимачния ден е отнемал два часа, а този на Лили Джеймс - три. " За първи път видях Лили като нея си в края на фотосите след пет месеца и се зачудих коя е тази. Май тогава се запознахме действително ", споделя артистът.

Премиерата на Pam & Tommy е на 2 февруари по Hulu.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР